aniqa1982 21.08.2014 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Ślężanka no nie żartuj , że za darmo oddałaś !! Zaciekawiła mnie ta kolorystyka twoja ... JAk to wygląda mniej więcej. ? Dzięki za cenniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 21.08.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Ślężanka no nie żartuj , że za darmo oddałaś !! Zaciekawiła mnie ta kolorystyka twoja ... JAk to wygląda mniej więcej. ? Dzięki za cenniki Przerzucaliśmy big bagi z miejsca z miejsce bo myślałam że jeszcze użyjemy tego kamienia do czegoś ale w końcu postanowiłam się go pozbyć i SERIO mówię że mieliśmy z tym problem Nikt nie chciał oszczędzić kilkuset zł Kolorystyka ale czego? Kostka szara + czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 21.08.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Mam pytanie ie placiliście za elektrykę w domu czy od całości czy od punktu i jakie to są stawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.08.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Jak od punktu to wiem, że częsta stawka to stówka. I to jest sporo, bo na cały dom zbiera się tych punktów . A ja miałam od całości liczone i to bardzo mało, bo zapłaciłam 5 tysi za cały dom. Na dodatek zrobili mi to w 2,5 dnia! Tyle, że bez bruzdowania a normalnie na ścianie przed tynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.08.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 z materialem czy bez Asiazett? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.08.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Z materiałem, Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.08.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 :jawdrop: to mnie lepiej nie pytajcie ile ja :cry::cry: dobrze, ze ten temat zostal zakonczony z odbiorem i pstryczkami (dzieki drugiej firmie) i bede sie starala juz do niego nie wracac..jak i nie myslec o wydanych $$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.08.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 U mnie wyszło 8 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.08.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 u mnie znaaacznie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.08.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Nie pytam Ale z moją się nie porównuj, bo była ekstremalnie niska i niemiarodajna . Tak przeciętnie elektryka kosztuje bliżej dychy, zdaje mi się Jeśli to Cię jakoś pocieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 22.08.2014 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Mam pytanie ie placiliście za elektrykę w domu czy od całości czy od punktu i jakie to są stawki Ja zapłaciłam za całość ok 4000 - 5000 zł z materiałem. Nie pamiętam już dokładnie. To nie była firma więc wiesz jak liczone. Zapłaciliśmy naprawdę niedużo w porównaniu z tym jak pytaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.08.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) u mnie moi pierwsi mieli za wszystko zaplacone, wraz z odbiorem..od 2 lat nie otrzymalismy faktury za materialy! wiec przestali odbierac tel (odbioru nie bylo bo nie skonczona elektryka) zadzialala metoda na inny nr tel..(zeby sie polaczyc z nimi i zobaczyc czy sie kontaktuja z ludzmi...) 3 razy oddzwaniali na moj nr... a ja nie odebralam.. do poprawy i dokonczenia wzielismy inna ekipe, ktora tego samego dnia, po 3 godz zadzwonila ze jednak nie... (okazalo sie ze to koledzy tamtych, z jednej firmy, wiedzieli z kim maja do czynienia, widocznie chcieli na nas zarobic wiecej, jakiegos wala wkrecic) udalo sie nagrac 3ekipe... za pol ceny mniej od tej drugiej! dowiedzialam sie, ze w tej cenie co ci pierwsi nam zrobili tylko parter, to oni zrobili wsio w domu 3razy wiekszym niz moj Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.08.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 spac idziesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 22.08.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) My kupiliśmy dom z instalacją elektryczną. Niedługo po zakupie potrzebowałam dosłownie na już wydłużyć kabel o metr i elektryk który był "przypadkiem" na miejscu wziął za to 150 zł!!! Jak przyjechałam na miejsce z moim tatą okazało się że trzeba po nim poprawiać bo umieścił tak kabel że wystawał za ścianę Niestety płatność została wcześniej uregulowana przez osobę trzecią. Gdybym była na miejscu przed uregulowaniem należności kazałabym to poprawić To była mój pierwszy i ostatni kontakt z elektrykiem. Od tamtej chwili sprawami elektrycznymi jak dodawanie, odjemowanie pstyczków, gniazdek, oświetleniem schodów, instalacją elektryczną dla podwieszanych sufitów oraz instalacją oświetlenia i zasilania wideodomofonu na zew i wew. robi mój zdolny tata Gdyby nie on to wydałabym majątek na elektryka Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 22.08.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Super. dziękuję wam za szybkie odpowiedzi. Dobrze że trafiam na to forum :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 24.08.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 No to ja miałam ekstremalnie robociznę taniutko .... M robił wszystkie instalacje więc chyba sporo kasy mogliśmy wydać na co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.08.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 wy to potraficie pocieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 25.08.2014 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Szyszunia kiedy chcesz to pytaj ! Zawsze ktoś pomoże ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.08.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 to ja sie zapytam... jak sie mieszka? mialas uczucie wyobcowania? czy bez problemu zaczelas mieszkac i krzatac sie po domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 25.08.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 A ja całkiem z innej beczki:D Masz już parapety zewnętrzne? Jeśli tak to jakie? Plastik czy kamień? Jak tak to pokaż zdjęcia ich:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts