Mmelisa 21.09.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Poproszę o pakiet cierpliwości bo u mnie z tym ciepsko tez go nie mialam... od akcji -zamowienie+montaz kuchni... nauczylam sie..bo wiem ze czekanie poplaca No to Polska do boju!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coban 21.09.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Dziękuję za szybką odpowiedź tak myślałam z tą firanką, przynajmniej mam pewność że takie rozwiązanie u nas nie wypali, szkoda......będzie trzeba puścić swobodnie.....i może o kilka cm dłuższe, lekko wsparte na podłodze...hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 30.09.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 (edytowane) Dziś w końcu coś zaczęło się dziać.Kupiliśmy płytki elewacyjne Cerrad- canella natura 13m2, do tego 3 worki kleju ceresit Cm-16 oraz fugę Jaśmin. Dostarczono tez część kostki! Wybraliśmy Polbruk -granito ciemny grafit, Indiana i Carmino. http://i62.tinypic.com/k3ag04.jpg Edytowane 1 Października 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 01.10.2014 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Coby nudy nie było jakieś zmiany muszą być! Poogladalismy kostkę na paletach i okazało się, że więcej jest na nich czerwonego i grafitu a za mało żółtego! Dzisiaj w trybie mocno przyspieszonym wykonaliśmy kilka telefonów, pojechaliśmy na skład budowlany i mamy juz nowa kostkę. Kolor wymieniony na Cafe latte czy jakoś tak.Jeszcze dokupilismy kable do sterowania bramą i domofony i czekamy na koparkę. Masakra, ranek pracowity ale już ekipa jest i coś się dzieje. Zdecydowaliśmy jednak zrobić już kostkę wszędzie czyli cały wjazd do garażu tez. Foto dodam później. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.10.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 3mamy && I czekamy na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.10.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 super, ale będziecie mieli już ładnie przed domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 01.10.2014 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 (edytowane) No mam nadzieję,że będzie ładnie ,bo wywalimy się z kasy na amen. Taka kostka jest teraz : Do bazowej Granito z Polbruku w kolorze ciemny grafit dodaliśmy Ideo latte też z tej firmy na taras i wejście ( oczywiście tylko cała płyta tarasu i wejścia) http://i58.tinypic.com/2zf6b60.jpg oraz na obrysówkę czyli te paseczki przy brzegach Bruk-Bet Creativ pastelowa harmonia http://i59.tinypic.com/2dv8lxj.jpg Reszta taka http://i62.tinypic.com/2mi5ldx.jpg. Jutro rano koparka i ogień. Ogólny zamysł kostki jest taki ,że ma być prosto i bez esów floresów. Aaaa i na pewno zmienimy odcień domu , bo wpada w róż a miał być kawa z mlekiem. Będzie ciut przyciemniony lub rozjaśniony.:)Na razie jest zagruntowany z kolorem. Ps .Wyszło łącznie 280 m2. Edytowane 1 Października 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 01.10.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 fajnie aniqa, że coś się dzieje, kostka super teraz kiedy przyzwyczailiśmy się do ciągłych prac przy domu, nawet dzień nieróbstwa mnie denerwuje, u mnie troszkę przestoju, ale myślę, że ze dwa tygodnie i wkroczy płytkarz i zacznie od wiatrołapu, przedpokoju i kuchni, ...a i mam nadzieję,że przyjadą wreszcie drzwi zewnętrzne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 01.10.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Będę czekała na fotki:) jak juz plyteczki będą to już tak fajnie się robi w domu ))tak domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.10.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 ktoś tu ma przepełnioną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.10.2014 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Hejka skrzynka już pusta Dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.10.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Witaj Aniu Jak prace? posuwaja sie do przodu? Widze, ze kostka juz wybrana...fajnie, lepiej odbebnic to teraz niz pozniej nie miec i sie zastanawiac jak to zrobic zeby zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.10.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 cześć Kochana :)Roboty powoli do przodu :)Wygląda to całkiem fajnie Sporo ziemii musieliśmy wykopać , bo pod spodem sama glina No ale efekt powoli już widać:)Jutro juz na pewno zrobię fotki, bo codziennie coś załatwiam i nie mam czasu. 3 baseny gluta, 2 zumby i 1 tańce tez gluta. hehe nie mogę się wyrobić i muszę chyba z czegoś zrezygnować . Za tą kasę mogłabym sobie autko kupić jakies , ale będzie już zrobione na lata . Już planuję co posadzę potem hehehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.10.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 ooo zumba tez na nia chodze w kazda srode na tance z corkami 2 razy w tyg;) co tam autko..autko traci na wartosci po latach a podjazd nie, wrecz przeciwnie, ceny ida w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.10.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Mel ja wykupiłam karnet na 2 miesiące !:rolleyes: hihi super sprawa :)A laska , która prowadzi to jak daje czadu! masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.10.2014 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Tez bym nie pomyslala, ze tak mozna sie wymeczyc i jeszcze z usmiechem na buzi wyjsc z sali ja mam karnet 12mcy (zostalo mi 11 do konca:D) Dzien dobry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.10.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 ju tancerki dwie też lubię zumbę - chodziłam kiedyś i znów mam chęć zacząć ale jakoś tak nie mam kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.10.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Karolina, na zumbe to tylko raz w tygodniu chodze.. to jest taka moja mala odskocznia od pozostalych cwiczen tez mi ciezko zorganizowac na to wszystko czas, ale... jakos mi sie udaje te 3 razy w tyg pojsc... (wolalabym czesciej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.10.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 a u mnie zumba jest w piątki na 20stą - nie ma mowy bym w piątki wieczór gdzieś chodziła... Ł jedzie w poniedziałek na delegację i wraca w piątek właśnie 19-20 i ja nie będę wtedy wyłaziła, bo chcę mu dać ciepłe jeść no i w piątki to ja wolę z nim być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.10.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 ja w srody na 9:30, poza tym sa w poniedz o 18 i czwartek 18:30 jak i w innych centrach fit w inne dni i godz.. nie wazne.. sorki za taki maly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts