aniqa1982 28.07.2015 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Helloł Aneczko :* My na razie tylko bramę , reszta kiedy indziej Karolka dzięki za sterownik i:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.07.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 ja mam tego typu: http://winsbet.pl/cmsnew/foto/846_624.jpg http://winsbet.pl/Ogrodzenia_nowoczesne_realizacje_____49.html normalnie bloczki tynkowane - tylko jeszcze nie jest skończone tak na tip-top ...Skalka lubuska... a co to jest? google mi pokazuje tylko jakieś górzyste tereny aaaaaaa mam chyba... to takie coś?? http://www.zielbruk.pl/img/slideshow_new_03.jpg http://www.zielbruk.pl/ tylko wiadomo, że są różne kolorki do wyboru u nas było główne kryterium wyboru: najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.07.2015 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Ejj super :) A z tym kamieniem też bomba:rolleyes: U mnie kiedyś trzeba tez tak będzie zrobić Ja też patrzyłam na cenę powiem szczerze ;)hihihi To to lubuskie bardzo fajne, seriooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 28.07.2015 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 (edytowane) Wkleje wam kilka realizacji ze sklepu a przy okazji moja top 1 inspiracja ogrodu. Skalke mozna dostac tez w castoramie, jest of kors kilka kolorow i nie ma to nic wspolnego ze skalka( to mieszanka betonu). ALE.. (zawsze jest ALE) jest to dosc nowy produkt i nikt nie wie jak bedzie wygladac takie ogrodzenie za 10-15lat Czy warunki atmosferyczne nie dadza sie we znaki:sick: Karolina jakie szerokie masz slupki? Mi sie podbaja szersze nie takie chude kikutki:P:P Edytowane 14 Września 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.07.2015 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Pięknie :)ale masz rację, żeby ładnie wyglądało to musi być grubo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 29.07.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Aniqa, brama po prostu rewelacja bardzo podoba mi się też kostka przed domem; napisz jaki producent; sprawdzę sobie kolorystykę gratuluję rocznicy... ja od początku wakacji nie mogę się jeszcze przeprowadzić............ już tak niewiele brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 29.07.2015 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 (edytowane) No mam nadzieję,że będzie ładnie ,bo wywalimy się z kasy na amen. Taka kostka jest teraz : Do bazowej Granito z Polbruku w kolorze ciemny grafit dodaliśmy Ideo latte też z tej firmy na taras i wejście ( oczywiście tylko cała płyta tarasu i wejścia) http://i58.tinypic.com/2zf6b60.jpg oraz na obrysówkę czyli te paseczki przy brzegach Bruk-Bet Creativ pastelowa harmonia http://i59.tinypic.com/2dv8lxj.jpg Reszta taka http://i62.tinypic.com/2mi5ldx.jpg. Jutro rano koparka i ogień. Ogólny zamysł kostki jest taki ,że ma być prosto i bez esów floresów. Aaaa i na pewno zmienimy odcień domu , bo wpada w róż a miał być kawa z mlekiem. Będzie ciut przyciemniony lub rozjaśniony.:)Na razie jest zagruntowany z kolorem. Ps .Wyszło łącznie 280 m2. Odnalazłam starego posta!Proszę. Edytowane 28 Września 2016 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 30.07.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 dzięki kochana za informacje, ....kurcze przeliczam te metry i ceny mnie powalają ...przerażające musimy zrobić chociaż otoczkę wokół domu, taras i wejście z przodu, nie chcę wybrukować całego podwórka ale to i tak kupę metrów wyjdzie. pozdrawiam... właśnie nieoczekiwanie zakwitły mi bratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 30.07.2015 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Dziękuję za bratki Kochana :)Myślałam ,że już nie kwitną Jeśli chodzi o kostkę to powiem szczerze ,że pociągnęła nas po kieszeni niesamowicie . Była planowana tylko otoczka , wejście i taras a jak zaczęli nam kopać ogród to zdecydowaliśmy się na całość. Miało być 180 m a wyszło ok 280m2!Ale powiem jedno ..... było warto !! Możesz zrobić normalną ,tradycyjną kostkę , ta płaska jest droższa, ale wygoda z kostką ogólnie jest nie do opisania. Ja miałąm kamień dawać na wjazd kostkę tylko wokół domu. Sąsiadka zrobiła wjazd kamieniem , super ubiła , na spód dała grubszy kliniec, potem drobniejszy ,dała też krawężniki .Wszystko pięknie.Ale przywieźli jej węgiel i rozkopali .Syn smiga quadem tam i z powrotem i jak przejeżdżam codziennie koło nich to cieszę się że jednak zdecydowałam się na kostkę. Nie wiem co mają źle zrobione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.07.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 ...Karolina jakie szerokie masz slupki? Mi sie podbaja szersze nie takie chude kikutki:P:P coś koło 60cm chyba musiałabym zmierzyć bo nie wiem, to Ł sobie planował i robił jak chciał ... Miało być 180 m a wyszło ok 280m2!Ale powiem jedno ..... było warto !! Możesz zrobić normalną ,tradycyjną kostkę , ta płaska jest droższa, ale wygoda z kostką ogólnie jest nie do opisania. ... u nas było zamawiane jakoś 330 a po pół roku domawiane jeszcze bo Ł olśniło by jeszcze dołożyć w jedno miejsce - a mówiłam od razu to nie chciał wtedy, bo bez sensu faceci - po pół roku jak domawialiśmy to już całkiem inny kolor no ale nic już na to się nie dało poradzić... najlepsze jest to, że ostatnio oświadczył że jeszcze trzeba kostki dorobić bo jednak śmietniki będą stały gdzieś indziej i trzeba pod nimi dać - oszaleję z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 30.07.2015 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 buuuhahahaha :rotfl: :rotfl: FACECI! Mój też nieraz mnie nie słuchał , a potem głupio mu było się prz\yznać ;)heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.08.2015 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Co za pech,właśnie mieliśmy serwis baterii termo z Armatury Krakowskiej. Okazało się że kamień mamy okropny: ( i teraz martwie się o sprzęt i inne baterie. Czytalam o filtrach,zmiekczaczach ale ceny nas zabiły!!!! Od 1500-5000 zł Ma któraś z Was?? Dalabym max 1500 zł a tu także ceny !szok .... Co tu robić,co tu robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.08.2015 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Dziękuję Marczak za odpowiedź :)Ciągle kupuje cility,calgony itp.czy do takiego zmiekczacza jeszcze coś potrzeba tzn wymienia się filtry czy coś?muszę sporo poczytać o tym bo we wrezesniu dokladamy jeden grzejnik i będzie okazja do założenia tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.09.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Ma któraś z Was?? My may zmiękczacz Cosmo Water. U nas twarda woda, ceramika łazienkowa czarna, baterie i sprzęt nowy - doszliśmy do wniosku, że lepszy jednorazowy wydatek na zmiękczacz niż wymiana drogich baterii czy grzałek w sprzęcie. Koszt 1900 zł + rurki itp. Razem wyszło ok. 2.500 zł. Efekt - brak zacieków, kamienia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.09.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Co za pech,właśnie mieliśmy serwis baterii termo z Armatury Krakowskiej. Okazało się że kamień mamy okropny: ( i teraz martwie się o sprzęt i inne baterie. Czytalam o filtrach,zmiekczaczach ale ceny nas zabiły!!!! Od 1500-5000 zł Ma któraś z Was?? Dalabym max 1500 zł a tu także ceny !szok .... Co tu robić,co tu robić i ja sie nie wypowiedziałam tutaj My mamy TEN i jestem zadowolona bardzo Polecam poszukac bo myśle ze jak pisze Pusia do 2500 to na 100% coś znajdziecie z montażem/chyba ze sami dacie rade/ albo nawet poniżej tej kwoty Efekt - brak zacieków, kamienia itp. i szczęsliwa Pani domu bo ma mniej sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.09.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 i ja sie nie wypowiedziałam tutaj My mamy TEN i jestem zadowolona bardzo Polecam poszukac bo myśle ze jak pisze Pusia do 2500 to na 100% coś znajdziecie z montażem/chyba ze sami dacie rade/ albo nawet poniżej tej kwoty i szczęsliwa Pani domu bo ma mniej sprzątania Zapomniałam napisać, że sami montowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.09.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Zapomniałam napisać, że sami montowaliśmy. drogie te rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.09.2015 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Dzięki Dziewczyny Bateria zostałą naprawiona , okazało się ,że jakaś głowica czy coś za ok 250 zł poszła. serwis przyjechał po kilku dniach i bez problemu wymienił to na gwarancji jeszcze. Pan stwierdził coś co sama już wiem, że mamy spory kamień A ostatnio zauważyłam nawet w kuchni na lacobelu jak mi się pochlapie i nie zetrę , bo nie zauważę to robią się kropelki . Okno też często pochlapane Zastanawiamy się poważnie nad tym zmiękczaczem , ale wydatek spory, tym bardziej , że ciągle coś dokańczamy jeszcze.... Ivy ten Wasz nieźle wygląda i cena ujdzie jeszcze , ale powiedz czy tam sie cos wymienia co jakis czas czy to juz jest na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.09.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Ivy ten Wasz nieźle wygląda i cena ujdzie jeszcze , ale powiedz czy tam sie cos wymienia co jakis czas czy to juz jest na stałe? Nie, niec sie nie wymienia. Dosypuje sie tylko sól w tabletkach ale to niewielki koszt eksploatacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.09.2015 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Aaa to spoko Teść jest emerytowanym hydraulikiem i z pomocą męża robił nam całą hydraulikę w domu , więc myślę że poradzi sobie z tym tez Pokażę mężowi twój zmiękczacz :)Dzięki Ivy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts