usrobo 21.10.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 (edytowane) dobudowuję daszek do istniejącego dachu z niewiadomych mi przyczyn dekarze z jednej strony nie połączyli istniejącego dachu z nowym w jednej linii tylko będzie linia gąsiorów. (krokwię narożną) i teraz boje się ze będzie mi przez to ciekło przy większych opadach jak to uszczelnić ? wg mnie woda z nowodobudowanej części bedzie wpływać pod gąsiory na krokwi narożnej. a tak to wygląda przed zmianą taki był projekt tak miało wyglądać i tak wygląda Edytowane 21 Października 2012 przez usrobo nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 23.10.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Potrzebny kosz dachowy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usrobo 27.10.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 tak tez zrobiliśmywstawię zdjęcia jak przestanie padać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts