sigielki 21.10.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Moi kuzyni mają dom na wsi, w którym nikt od dawna nie mieszka. Kiedyś nie chcąc płacic za licznik odłączyli prąd. I teraz jest problem: w domu jest cały instalacja, słup jest na działce. Prosze mi napisac jakie sa procedury w takim przypadku, czy tez trzeba projekt? Czy ceny podłączenia zależą od dostawcy? (wyjaśniam ) szukałem na forum, ale chyba nie mogłem sformułowac dobrze pytania, bo nic nie znalazłem) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekk1980 21.10.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 A nie prościej zadzwonić do dostawcy energii i wtedy wszystkiego się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 21.10.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Skoro odłączono proąd w dokumentach dostawcy energii jest zapewne wszystko. Pewnikiem bedzie trzeba podpisac ponownie umowe o dostarczenie energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigielki 21.10.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 A nie prościej zadzwonić do dostawcy energii i wtedy wszystkiego się dowiesz. i tu mnie masz, jutro zadzwonię dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 22.10.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 jeżeli licznik został zdjęty, to należy wystąpić z wnioskiem o wydanie warunków na przyłączenie do sieci, uiścić opłatę (około 150zł/kW), podpisać umowę przyłączeniową, a następnie podpisać umowę kompleksową na sprzedaż i dystrybucję energii elektrycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 22.10.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 jeżeli licznik został zdjęty, to należy wystąpić z wnioskiem o wydanie warunków na przyłączenie do sieci, uiścić opłatę (około 150zł/kW), podpisać umowę przyłączeniową, a następnie podpisać umowę kompleksową na sprzedaż i dystrybucję energii elektrycznej. Skoro kiedyś licznik był to znaczy że warunki były już raz wydane to po co znów bulić 150zł/kW? Przyłącze przecież jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts