Luuk 22.10.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Witam, Proszę o osoby z doświadczeniem o pomoc w doborze źródła ogrzewania wody. Do dyspozycji jest tylko prąd więc wchodzi w grę chyba tylko boiler.Jaką pojemność boilera dobrać? Mieszkanie to kawalerka. Woda będzie rozprowadzona do prysznica, umywalki i zlewu w kuchni. Chciałbym, żeby wody było na tyle dużo, żeby 2 osoby mogły wziąć prysznic jedna po drugiej. z góry dziękuje za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 22.10.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Witam,W domku letnim miałem łazienkę na bojlerze (przysznik + umywalka), a kuchnie przepływowo pod zlewem. Bojler 80 litrów, grzany raz na dobę do 50 stopni i w zupełności starczało na 2 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 23.10.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Jak nie masz kaczuszek w rodzinie to 80L starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luuk 23.10.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Nie mam , szczerze mówiąc to będę mieszkał tam sam ale wiadomo czasem się zdarza że 2 osoby potrzebują. Wtedy byłoby nieciekawie jakby jednej z nich zaczęła lecieć zimna na głowę. Kompletnie nie mam rozeznania w boilerach, opłaca się kupować coś droższego czy to wszystko jedno? pozdrawiam i dziękuje za podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 24.10.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Zobacz coś z firmy Galmet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts