Janek1975 22.10.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Temat dla osób które mają firmę budowlaną i mają problem z wycenieniem robocizny danego domku jednorodzinnego. Proszę wrzucać wraz z projektem potrzebne informacje do wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek1975 22.10.2012 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Mam problem z wyceną projektu http://www.mgprojekt.com.pl/benedykt-2 Zestawienie i rzuty na stronie projektu. Szalunki i koparka na mojej głowie. Do dyspozycji 5 osób dojazd na budowę 10km w jedną stronę. Cena ma być oddzielna za murarkę i dach. Czy 35tyś za murarkę i 28tyś za dach, waszym zdaniem będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 22.10.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Podobają mi się te dwa posty. A do tej pory byłeś listonoszem czy konserwatorem powierzchni płaskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts