krakauer 09.04.2004 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Gdzie kupić tanie szambo plastikowe w Krakowie? Pilnie poszukuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 09.04.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Czy wogóle można coś tanio kupić w Krakowie ?Ja znam tylko jedną taką rzecz : BAJGLEW Warszawie prawie dwa razy droższe, ale nie chrupią jak te krakowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 13.04.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Czy wogóle można coś tanio kupić w Krakowie ? BAJGLE .bajgle można kupić najwyżej w Warszawie w Krakowie są PRECLE Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Szambo plastikowe moze okazać się malo praktyczne. jak będzie opróżnione napór wód gruntowych może "wypchać" je do góry.rozglądnij się za metalowym, lub popytaj tam, gdzie sprzedaja zbiorniki do POŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgorzata222 13.04.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Ja poszukuję szamba plastikowego ale o okolic Poznania.Słyszałam, że instnieje komis szamb ( jak ktość założy kanaliozację ). Czy ktoś o tym słyszał. Jeżeli tak to dajcie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBQ 10.08.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 małgorzata222 a czemu nie szambo zelbetowe prefabrykowane? trwalsze i tansze niz nowe plastikowe, zadzwon np do Butransu (czy cos podobnego) na Majakowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 10.08.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 ja będę ściągać ze śląska (Poręba) a mieszkam we Wrocławiupolecam - tanie i dobreplastikowe szambo kosztuje tyle samo co przydomowa oczyszczalnia ściekówkoszt szamba z poręby 2000 bez vatu za 10m3mniejsze są i dwa razy tańszenie ma sensu drogiego bo i tak za jakiś czas wszędzie w polsce będzie kanaliza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 22.03.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Podbijam.Poszukuję namiarów na sprzedawców szamba. Szukam ok. 10m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A__________LSKA 31.03.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ja będę ściągać ze śląska (Poręba) a mieszkam we Wrocławiu polecam - tanie i dobre plastikowe szambo kosztuje tyle samo co przydomowa oczyszczalnia ścieków koszt szamba z poręby 2000 bez vatu za 10m3 mniejsze są i dwa razy tańsze nie ma sensu drogiego bo i tak za jakiś czas wszędzie w polsce będzie kanaliza Możesz podać namiary na to szambo z Poręby?? Mieszkam tuż obok w Zawierciu. Zajmuję się montażem POŚ, szamb oraz systemów uzdatniania wody i szczerze mówiąc strach mnie ogarniasłysząc o szambie 10m3 za 2000 zł chyba że jest betonowe (ja takich nie robie). Zastanawia mnie tylko jaki jest sens (szczególnie ekonomiczny) montowania szamba?? Przecież Przydomowa oczyszczalnia ścieków jest dużo lepszym rozwiązaniem i tańszym w perspektywie conajmniej 2 lat uzytkowania. W razie czego służę pomocą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awgk 18.04.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 my zamontowaliśmy szambo (żelbetonowe) 10m3 za 3200 (kupowaliśmy wspólnie z sąsiadem więc cena 100 zł niższa tak byłoby 3300 zł) bez wykopania dziury bo za to chcieli 300 zł, zamówiliśmy miejscowego a ten wykopał dziurę za 80 zł Panowie przyjechali, szybko sprawnie im to poszło, jesteśmy bardzo zadowoleni i z tego co się zorientowaliśmy to w okolicach Krakowa nie ma tańszego szamba, chyba, że się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 20.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 to podaj mamiary na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awgk 20.04.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 podaj swojego @ napisze Ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubowa1 14.05.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 plastikowe szamba, oczyszczalnie - jeśli ktoś zainteresowany piszcie na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 14.05.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 ja będę ściągać ze śląska (Poręba) a mieszkam we Wrocławiu polecam - tanie i dobre plastikowe szambo kosztuje tyle samo co przydomowa oczyszczalnia ścieków koszt szamba z poręby 2000 bez vatu za 10m3 mniejsze są i dwa razy tańsze nie ma sensu drogiego bo i tak za jakiś czas wszędzie w polsce będzie kanaliza A skąd taka cena?? Zarówno w cenniku na stronie, jak i podczas rozmowy telefonicznej powiedzieli mi 2500+VAT za 10m3. Jakiś ekstra upust, czy może trzeba ich jakoś przekonać do obniżenia ceny. Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacenty74 16.06.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Gdzie kupić tanie szambo plastikowe w Krakowie? Pilnie poszukuję. dzwońcie na telefon ze strony: http://www.instaleko.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubowa1 12.07.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 tutaj są http://www.zbiornik.info.plDo wyboru, do koloru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makumba27 19.10.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 tutaj są http://www.zbiornik.info.pl Do wyboru, do koloru:) Polecam firmę z okolic Krakowa montują kompleksowo http://WWW.SZAMBUD.PL www.szambud.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts