Kendra 01.03.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 na temat balkonów nie będę się wypowiadała bo jest to kwestia która burzy mi krew w żyłach - zostańmy przy tym, że każdy ma to co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weedget 01.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 ale jestes z tymi balkonami na tak czy na nie? no my chyba zostaniemy przy betonie komórkowym tak jak w projekcie, chociaż pilnie przyglądam się domom prefabrykowanym i czekam na wyceny z dwóch firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ck 01.03.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 U nas na poddaszu w ścianie bez okien prawdopodobnie będą kiedyś drzwi:) Przynajmniej takie są na razie założenia,żeby w razie czego dało się zrobić z domku dwa osobne mieszkania,więc wypadałoby w tym miejscu dobudować klatkę schodową,a ja się swoją drogą zastanawiam,czy nie wmurować tam już nadproża,a jak zajdzie potrzeba z x lat,to tylko wybić dziurę w ścianie:)No z tymi balkonami to rzeczywiście zdania są podzielone.Mnie się wydaje,że do posiedzenia wystarczy taras,a jeden balkon gdzieś na górze też ewentualnie nie zawadzi,zwłaszcza jak się ma np. ładny widok z sypialni:) Ogólnie wiadomo-im więcej balkonów tym większa szansa na mostki,czyli najlepiej jak najprostsza bryła budynku,no chyba że robisz coś sam i wiesz,że będzie idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weedget 01.03.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 no my zostawiamy ten balkon w lukarnie, bo to jakoś tam nawet wygląda, a ten nad tarasem jest nam zbędny ale oczywiście są gusta i guściki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 01.03.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 my zostawiamy balkony:) aga - jak planujesz klatkę to zabuduj sobie od razu nadproże ja tak zrobię w kuchni, żeby w razie czego można było zrobić kuchnię otwartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 01.03.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Coraz więcej fanów tego fajnego domu Zaczyna się dziać coraz ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiddlery 03.03.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Jakie planujecie zakupić dachówki do tego domku? Co myślicie o dachówce roben monza plus antracyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 04.03.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 ja szczerze powiem że o dachówce jeszcze nie myślałam. na pewno w kolorze zbliżonym do tego z projektu - może troszkę ciemniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 08.03.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 ja szczerze powiem że o dachówce jeszcze nie myślałam. na pewno w kolorze zbliżonym do tego z projektu - może troszkę ciemniejsza Kendra, no wiesz? Ja jeszcze mediów na działce nie mam, projektu nie mam, kasy nie mam...ale dachówkę na dom już wybrałam Musisz się postarać bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 08.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 No Kendrusiu ! No co Tyyy ! No jak to ! Już tak bliziutko dom ,a dachówka- w lesie ! ? Bo wiesz ja tak samo jak Krokusia ! A dachówkę to chyba już z cztery razy zmieniałam !:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ck 11.03.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 u mnie jeszcze przed zakupem projektu były wybierane płytki i wystroje łazienek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 11.03.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 a bo Wy jesteście hardcorowe babeczki ja to mam jeszcze czas, nic mnie nie goni - będzie potrzeba , będzie realizacja i zakup. czasem spontan też nei jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 25.03.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Wszystkim Kendrowiczom oraz odwiedzajacym mój dziennik życzę zdrowych, radosnych świąt, smacznego jajka i mokrego Dyngusa!! I to wszystko w ciepłej, wiosennej atmosferze ps. PNB jeszcze nie mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 25.03.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Kendrusiu! Dziękuję za świąteczne życzenia ! Także składam życzenia dla Ciebie i Twych bliskich , radosnych Świąt Wielkiej Nocy - w pięknej wiosennej aurze ! Obficie lanego Dyngusa - ile wody - tyle kasy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 26.03.2013 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dziękuję bardzo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 27.03.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Kendra czy to nie jest jakiś znak? Może to sunia dla Ciebie http://www.psitulmnie.pl/galeria.php?pid=3188&virtual=0&statusid=1&animaltype=8&senior= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 28.03.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 piękna!! musze przyspieszyć budowę bo już marzę o psiaku w sumie fajnie by to wyglądało - piesek Kendra mieszka w domku którego projekt się nazywa Kendra i właścicielka na forum ma taki nick nic tylko do kompletu brakuje słynnej Kendry z Playboya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.03.2013 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img838.imageshack.us/img838/338/wielkanoc2013.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.03.2013 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Serdeczne życznia Wielkanocne, samych radości, spełnienia marzeń, zdrowia i szczęścia i mokrego Dyngusa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 29.03.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Zdrowych i pogodnych Świąt Kendruniu http://i1.fmix.pl/fmi2129/8bc083f9001810425155c7b9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts