renata2005tychy 30.03.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 KendroZdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama80 30.03.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 .........@..@..@........@...@...@........@............@....@.................@........@.......((....@...../)/)........@..........@.....(=':')........(':'=).........@............@...(..(")(")..(")(")..)...@................@.....................@....................@.............@............... .........@.....@.............................@Moc prezentów od zajączkaco koszyczek trzyma w rączkachWielu wrażeń, mokrej głowyw poniedziałek dyngusowy.Życzę jaja święconegoi wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.03.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://m3.fmix.pl/fmm2211/c74d89ce00032e9251575d78/zdjecie.jpgJaj przepięknie malowanych,Świąt wesołych, roześmianych,W poniedziałek kubeł wody,Szczęścia, zdrowia oraz zgodyŻyczy cała piątka Kendra pamiętaj o http://m2.fmix.pl/fmm2743/0a8f8359001d9b9f51575d7a/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 02.04.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia - mam nadzieję, że Wasze Święta były radosne i bardzo udane Widzę że reklamacje braku śniegu na Boże Narodzenie zostały rozpatrzone - trochę po terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Widzę że reklamacje braku śniegu na Boże Narodzenie zostały rozpatrzone - trochę po terminie Kendra jak to zwykle z reklamacjami bywa :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.04.2013 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 :D Uwaga uwaga :D W poniedziałek odebraliśmy pozwolenie a ze zapomniano do nas zadzwonić, to pozwolenie już się uprawomocniło i nawet dziennik budowy nam od razu podbili. jaja się dzieją teraz musimy się umówić z naszym konstruktorem/ kierownikiem budowy, żeby dalszą papierologię załątwić. Plan budowy też jest ustalony - nie śpieszymy się, nic na siłę ale fajnei będzie jak za dwa lata się przeprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 10.04.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: hurrrrrrra!!! to pijemy :wiggle: moje gratulacje!! Ech...fajnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 10.04.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Suuuper ! Gratulacje !! Tak , tak , skutecznie do celu ! Kendra cieszę się ! ! No i teraz tylko słonecznych dni Wam trzeba na budowę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 10.04.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Kendra GRATULACJE Wiem jak to cieszy... Jak załatwiałam moje pozwolenie to mówiłam - spoko, mam czas... mogę się budować i 10 lat... Ale to nie tak - człowiek ciągnie jak koń żeby było bliżej Pozdro:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 12.04.2013 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 dziękuję Wam bardzo cieszę się ale powoli ogarnia mnie strach dlatego chcę powoli - nie na wariata, żeby wszytko dokładnie przemyśleć. ah jooj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 12.04.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Kendra ! Spoko ! Jak wpadniesz w wir , w rytm wszelkich spraw budowlanych, w wyszukiwanie , sprawdzanie, upewnianie się, to nawet się nie spostrzeżesz , a nawet zdziwisz się ,jak Ci dobrze to wszystko idzie !! Trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 16.04.2013 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dzięki Danusiu za kciuki mam nadzieję, że właśnie tak będzie Jutro robimy zgłoszenie do nadzoru, potem ogródek w weekend będzie posadzony i założona skrzynka z prądem, potem składamy oświadczenie elektryka do Tauronu, że już skrzynka zrobiona, potem umowa kompleksowa na prąd, potem geodetę weźmiemy, grill majówkowy zrobimy dla rodziny, grill majówkowy dla przyjaciół - coby budowa lepiej szła - wiadomo. a potem to nie wiem chyba zacznę w lotto grać sami na pewno zajmiemy się ogrodzeniem - słupki juz stoją, teraz mały murek , brama i siateczka na koniec. I malowanko. Pewnie jakiś grill przy pracach będzie dla chłopaków ( przecież nie dla mnie bo ja nie grillowa ) Bramę może jakąś prowizorkę sobie zrobimy ale resztę ogrodzenia już na stałe planuję. Boże ile rzeczy do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 19.04.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 plan powoli się realizuje nadzór już wie o naszych planach budowlanych, pieczątki w dzienniku pozbierane, możemy oficjalnie zaczynać 25 kwietnia. mamy już opłaconego kierownika budowy i duuuużo wskazówek od niego. geodeci przysyłają swoje oferty, powoli dzieje się. ino pogoda na jutrzejsze plany ogódkowo - prądowe nie sprzyja. ale mam gumiaki i tak łatwo się nie podam i mamy ekipę od tynków hahaha tak z dupy strony ale to ekipa kolegi i już się zaklepał do roboty; tynki cem-wap na ściany, gipsowe na sufit. plan do jesieni to minimum fundamenty a potem to czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ck 19.04.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Gratuluję pnb:)U nas na działce podobno płynie rzeka,ale do fundamentów przymiarki są robione,jak tylko trochę podeschnie.No,ale pewnie po fundamentach będzie długo,długo nic,chyba że w totka się trafi coś,także Kendro masz konkurencję do wygranej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 19.04.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Kendra ! Już Jesteś w wirze budowlanym i planujesz i wykonujesz plan!! A że czasami od innej strony , to normalne , najważniejsze , że machina budowlana ruszyła ! Słuchaj , w lotto co dwa dni ktoś wygrywa , to i na nas wygrana trafi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.04.2013 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 może nas i więcej trafić szóstkę, byleby na budowę starczyło dla nas wszystkich ( no i na wakacje na Bora - Bora ;p) u nas śniegu było mnóstwo na początku kwietnia - dwa dni słoneczne i wszystko gdzieś odpłynęło - nie ma kałuż ani nic nie chlapie pod nogami - jest "stabilnie" a myślałam że utonę w błocie. relacja z weekendu - sobota zimna była ale - skrzynka z prądem stoi, oświadczenie wypisane - musimy je teraz do Taurona podrzucić ogródek zasiany - w tygodniu posadzę tylko jeszcze ogórki i fasolkę bo wydawało mi się za zimno w weekend ( - pewnie urojenia mam jakieś, ale co tam;) ) wsadzone zostały cukinie, dynie, marchewka, bazylia, cebulki, buraki i słoneczniki - ale te ostatnie lecą do poprawki w tygodniu bo miałam kryzys już w sobotę rzodkiewka zasadzona w marcu już powoli się przebija, borówki i maliny wypuszczają listeczki - ależ to cieszy podjęliśmy też decyzję o ogrodzeniu - początkowo zakładaliśmy, że zrobimy już stałe ogrodzenie. mamy wkopane słupki i w planach był murek + ostateczna siatka i brama. Kupiliśmy jednak leśną siatkę i na razie odpuszczamy stałe ogrodzenie - siatkę wymienimy po budowie, murek może będziemy systematycznie robić co jakiś czas - na razie nie mamy na to czasu i nie zapowiada sie, zęby w najbliższym czasie był. Ogrodzenie robimy już w tym tygodniu. wyjdzie tego prawie 150mb. + brama prowizorka co jeszcze... dzisiaj dzwonimy do firm, Pana koparkowego do fundamentów już mamy. zobaczymy co to będzie, co to będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 22.04.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ależ u Ciebie warzywnie się zrobiło Aż mnie naszło na coś kolorowego i zdrowego zamiast muffina z kawą na śniadanie Pomysł z tymczasowym ogrodzeniem jest dobry - z doświadczenia stwierdzam, że tylko takie, chyba że działka wielka i jest wjazd dla każdego sprzętu jaki można wymyślić. A siatka leśna jest naprawdę niewielkim wydatkiem. Dzwoń do pana koparkowego i startujcie, bo już nogami przebieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ck 22.04.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 A u mnie działka malutka i mam zakaz sadzenia czegokolwiek przed fundamentami,żeby nie zniszczyli...W sumie racja,ale nie mogę się już doczekać tych ogrodowych prac.Zażyczyłam sobie czereśnię,bo mi skubańce wycięli ostatnio (a prosiłam żeby sobie robili co chcą,tylko nie ruszali czereśni,no ale chłopów to tak można o coś prosić...). Tylko sałatki dla gryzoni zasiać nie mogę,bo ślimaków pełno i zeżrą od razu... A w weekend rzeczywiście w nocy było chłodno. Proszę zagonić pana koparkowego do roboty,bo też się już nie mogę doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 22.04.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 No pięknie Kendrusiu ! I roboty budowlane idą i tyle już posiałaś , fajnie ! A jak wszystko zacznie wschodzić, i będziesz widziała rządki wysianych warzyw , to będziesz cała w uśmiechach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts