Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kendra 2M - powoli - do celu :)

Kendra

Recommended Posts

• Odpowiedzi 253
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Witamy. Pochwalimy się bo mamy czas. Stan zero gotowy, szambo wrzucone, instalacje na zewnątrz budynku wykonane - razem prace trwały miesiąc. Materiał na dom zakupiony, brakuje okien, więźby i drzwi oraz bramy garażowej. Czekamy na wiosnę... Udało się zdjęcie wstawić :)

20140106131.jpg

Edytowane przez Drożdże

• 4 weeks później...
  • 5 months później...
Witamy. Zdecydowaliśmy się na budowę domu i wybraliśmy projekt Kendra 2m. Mamy pytanie. Gdzie stawiacie swoje Kendry to chętnie byśmy zobaczyli jak wygląda ten domek "na żywo". Nie chodzi nam o oglądanie wnętrz ale jeśli była by taka możliwość to super. My jesteśmy z okolic Gniezna ale możemy podjechać a jeśli było by bardzo daleko to ktoś bym nam podrzucił zdjęcia? Pozdrawiam

Witamy. Zdecydowaliśmy się na budowę domu i wybraliśmy projekt Kendra 2m. Mamy pytanie. Gdzie stawiacie swoje Kendry to chętnie byśmy zobaczyli jak wygląda ten domek "na żywo". Nie chodzi nam o oglądanie wnętrz ale jeśli była by taka możliwość to super. My jesteśmy z okolic Gniezna ale możemy podjechać a jeśli było by bardzo daleko to ktoś bym nam podrzucił zdjęcia? Pozdrawiam

Witam, my budujemy w okolicach Łodzi, część zdjęc z naszej budowy pod adresem http://ralodz.extradom.pl/. Jeżeli macie jakieś pytania itp piszcie na [email protected]

pozdrawiam

• 3 weeks później...
o dziennik zaniedbałam, na forum długo nie byłam a pamiętam jak też kiedyś chcieliśmy z mężem jeździć i oglądać Kendrę :) mamy strop i ścianki kolankowe, nie wiemy czy z dachem w tym roku wypali. buduję na Śląsku, Kendra troszkę zmodyfikowana -opisałam zmiany na początku dziennika - jak coś to pw, można oglądać. Salon ma 576 na 460 ( do schodów). Jak zamawiam materiał to cały czas mówimy że dom jest za duży a jak już chodzę po pomieszczeniach to zastanawiam się jak ja się pomieszczę w tym domku :D

• 4 months później...
  • 1 year później...