Kendra 18.10.2013 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 a jaki materiał wybraliście na ściany? macie jakieś zmiany w projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Lipowski 18.10.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Prawdopodobnie będą to ytongi. Kilka zmian mamy, zadaszenie nad tarasem i dodatkowe ściany nośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Zdrowych, spokojnych Świąt, wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.01.2014 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Żelko dziękuję bardzo za zyczenia! Długo mnie nie było.. Tobie życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku a w szczególności zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drożdże 24.01.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Witamy. Pochwalimy się bo mamy czas. Stan zero gotowy, szambo wrzucone, instalacje na zewnątrz budynku wykonane - razem prace trwały miesiąc. Materiał na dom zakupiony, brakuje okien, więźby i drzwi oraz bramy garażowej. Czekamy na wiosnę... Udało się zdjęcie wstawić Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Drożdże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 21.02.2014 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Hej ! to świetnie! gratuluję i oby prace od wiosny były owocne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoniaiTomek 08.08.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Witamy. Zdecydowaliśmy się na budowę domu i wybraliśmy projekt Kendra 2m. Mamy pytanie. Gdzie stawiacie swoje Kendry to chętnie byśmy zobaczyli jak wygląda ten domek "na żywo". Nie chodzi nam o oglądanie wnętrz ale jeśli była by taka możliwość to super. My jesteśmy z okolic Gniezna ale możemy podjechać a jeśli było by bardzo daleko to ktoś bym nam podrzucił zdjęcia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ralodz 08.08.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Witamy. Zdecydowaliśmy się na budowę domu i wybraliśmy projekt Kendra 2m. Mamy pytanie. Gdzie stawiacie swoje Kendry to chętnie byśmy zobaczyli jak wygląda ten domek "na żywo". Nie chodzi nam o oglądanie wnętrz ale jeśli była by taka możliwość to super. My jesteśmy z okolic Gniezna ale możemy podjechać a jeśli było by bardzo daleko to ktoś bym nam podrzucił zdjęcia? Pozdrawiam Witam, my budujemy w okolicach Łodzi, część zdjęc z naszej budowy pod adresem http://ralodz.extradom.pl/. Jeżeli macie jakieś pytania itp piszcie na [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yosch 11.08.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, Jestem zainteresowany projektem Kendra 2M i mam jedną wątpliwość do rozwiania jakie są wymiary salonu? Nie jest zbyt mały? Buduje ktoś może dom na Śląsku gdzie można złożyć wizytę i zobaczyć ten salon? Dziękuję & pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 01.09.2014 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 o dziennik zaniedbałam, na forum długo nie byłam a pamiętam jak też kiedyś chcieliśmy z mężem jeździć i oglądać Kendrę mamy strop i ścianki kolankowe, nie wiemy czy z dachem w tym roku wypali. buduję na Śląsku, Kendra troszkę zmodyfikowana -opisałam zmiany na początku dziennika - jak coś to pw, można oglądać. Salon ma 576 na 460 ( do schodów). Jak zamawiam materiał to cały czas mówimy że dom jest za duży a jak już chodzę po pomieszczeniach to zastanawiam się jak ja się pomieszczę w tym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 02.01.2015 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Powinnam coś napisać w Nowym Roku w tym "kwartalniku" w listopadzie budowa została zabezpieczona na zimę w stanie strop+trochę ścian szczytowych i kolankowe na wiosnę postaramy się ruszyć z dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 04.01.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Wszystkiego dobrego w nowym roku. Szybkich i owocnych postepów przy budowie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 05.01.2015 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 31.01.2016 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 (edytowane) . Edytowane 25 Grudnia 2016 przez nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts