krzyss 09.04.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Właśnie chciałem obejrzeć.... od mojej ostatniej wizyty. Błąd ogólny... i oczywiście, następne wejście... i już nie ma postów od ostatniej wizyty... bo błąd obejrzałem i to było moje ostatnie wejście Przepraszam, że ja tak tuż przed Świętami, że taki niegrzeczny jestem, ale to już mnie trafia kolejny raz w ostatnim miesiącu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 09.04.2004 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 A teraz, to nawet na stronę główną wejśćnie mogę.... Już nie chcę od ostatniej wizyty... Chcę tak sobie pooglądać. Czy nie za często te błędy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Wyloguj sie i zaloguj ponownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts