Tylerr 23.10.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Kto ma i nie ma problemów - prośba o namiar na dostawce - sprawa pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 24.10.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Tylerr jak byś podał gdzie chcesz zamontować to szambo z pewnością kogoś znajdziesz. średnio opłacalne jest wieźć szambo przez pół polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 24.10.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Elbląg - ogólnie pierwsze 50 adresów z google to Radom - o którym krążą różne legendy - doradżcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 25.10.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 A czemu oczyszczalni biologicznej sobie nie zamontujesz? W przeciągu 2-3 lat zwróci ci się to co wydasz na oczyszczalnię.Poczytaj forum jest kilka fajnych tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 25.10.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Wojski - a Ty masz ? jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 26.10.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Mam, biologiczną z ekopolu. Poczytaj trochę na forum jest sporo ciekawych rzeczy o oczyszczalniach przeróżnych nie musisz kupować takiej samej jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 26.10.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Poczytałem - ale ja mam glinę z góry do dołu więc nie mam pomysłu na odprowadzenie wody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beja 26.10.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 A co robisz z deszczówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 26.10.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Poczytałem - ale ja mam glinę z góry do dołu więc nie mam pomysłu na odprowadzenie wody.... jest to utrudnienie ale nie dyskwalifikuje montażu oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronuch 26.10.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 ja tez musze zrobic szambo zanim zaczne budowac dom (stare szambo koliduje mi z budowa domu a stary dom w ktorym bede mieszkal na czas budowy tez musi miec szambo) jaki jest faktyczny koszt oczyszczalni dla 4 osob- u mnie w jastrzebiu koszt betonowego szamba o pojemnosci 8m3 to ok 4000-4500 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 26.10.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 A co robisz z deszczówką? a widzisz - mam kanalizacje deszczową - ale rozumiem, ze wody "szarej" do niej nie mogę wpuścić - czy mogę... ? Wojski - ja spokojnie wydałbym kasę na oczyszczalnie ale temat odprowadzenia wody to lipa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 26.10.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 a widzisz - mam kanalizacje deszczową - ale rozumiem, ze wody "szarej" do niej nie mogę wpuścić - czy mogę... ? .Po zbiorniku gnilnym to raczej nie. Ale po oczyszczalni biologicznej, a o takiej tu mowa? Lokalna oczyszczalnia oczyszczona wode gdzies zrzuca, do jakiejs rzeki najczesciej. Jest to w takim samym stopniu oczyszczone pewnie co po przydomowej biologicznej. Przy czym niestety odgorne przepisy to jedno, a przebicie sie przez urzedniczy beton wlasciciela burzowki (gmina, meliroacja), no to moze byc gorzej. marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts