aga_ada 24.11.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 witam ja tak na szybko życie znowu zdecydowało za nas w naszym "starym domku" zepsuła się rura od wody w łazience i padła szybka decyzja przenosimy się dwa dni na wariackich papierach przeprowadzka wczoraj pierwsza nocka ale nie pytajcie byłam tak zestresowana dziećmi że nie pamiętam co mi się śniło na razie ciuchy w kartonach i jakoś to ogarniam ale jest dobrze ..... z większych rzeczy brak schodów na zewnątrz (i tarasu) w wiatrołapie tylko płytki reszty brak, w górnej łazience M zaczął przygotowania do płytek czyli wannę i odpływ linowy, garderoby brak - będzie jak zrobią łazienkę bo tam jest składzik, ogólnie oświetlenia brak - to znaczy wiszą gołe żarówki, salon pusty, okna też bez rolet i firanek ale jest dobrze cały czas sprzątam lub układam w szafach (o ile one są ) piekarnik wypróbowany - obiad smakował, zmywarka też dała radę dzieci są zadowolone teraz padam idę spać ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ganiutek 24.11.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 No i dobrze! Nie ma tego złego Nam by się taki "kopniak" przydał... Trzymam kciuki, gratuluję i czekam na relacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 26.11.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Hej aga_ada ja nie mogę Wy juz po przeprowadzce,ale Wam dobrze Pokoik córek taki koloroooooowyyyyy !!!! Pstryczki są superaśne Nie martw się ja tez nie będę miała schodów na zewnątrz,w wiatrołapie nic oprócz drzwi i płytek nie będzie,okna będą świecic pustkami,chyba że zakupimy chociaż pare żaluzji . A tak chcielibyśmy sie wprowadzic jeszcze w tym roku, na dodatek mój synek sie dosyc mocno rozchorował,mojego M nie ma będzie dopiero na Świeta (swoją drogą dobrze sobie to wszystko zaplanował),a ja mam wszystko na głowie,czasem to juz nie wiem w co ręce włożyc,normalnie załamka:(. Gratuluje przeprowadzki .Niech Ci się mieszka cudownie w nowym domku:hug: Czekamy jak wszystko ogarniesz na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 02.12.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 witam po przerwie notoryczny brak czasu !!!!!! ciągle nie przenieśliśmy wszystkiego, ciuchów nie mam gdzie układać nasza sypialnia zawalona jest kartonami i wieszakami, M się wnerwił i zaczął robić szafę w garderobie stwierdził że płytki do łazienki i bałagan mu nie przeszkadzają ( a wcześniej owszem) za lampy nadal robią żarówki kupione do kuchni i na korytarz oraz dla dzieci leżą w garderobie może jak M stwierdzi że mu przeszkadzają to je powiesi ale muszę mu oddać że nie leniuchuje mam już tapetę w wiatrołapie, są rolety na oknach (firanki zamówiłam będą 7 grudnia) no mam początki łazienki na górze co prawda hydraulicy nawalili (to znaczy nie przyszli jak obiecali) i nadal nie jest zrobiony odpływ mieli też podłączyć wannę zdjęć nie potrafię robić więc jakość tak sobie ale coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 02.12.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 w pozostałych pomieszczeniach jest ogólny rozgardiasz, wszędobylski kurz zmusza mnie do codziennego mycia podłóg to znaczy zamiatanie nic nie daje więc robię to na mokro, zaopatrzyłam się w mopa obrotowego i śmigam po domku dziewczynki już na dobre się rozgościły, choć dziś poprosiły (zwłaszcza młodsza) że chce iść do "starego domku" teraz kąpią się w brodziku prysznica (jak dobrze że jest głęboki ) i dziś stwierdziły że w starej wannie było lepiej ale zadowolone są z pokojów i nie mogę się doprosić o porządek w bawialni, są tam też stare meble z czasem do wymiany ale na razie muszą być, różowa sypialnia robi furorę wśród koleżanek starszej córki oto one reszta pomieszczeń nie nadaje się do pokazania bo pełno w nich kartonów i toreb i innych lucka dzięki za namiary już zaczęłam się obawiać że znowu coś wymyśliłam i będę ze sterczącymi kablami mieszkać wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ganiutek 03.12.2012 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Kurz- skąd ja to znam! Codzienne wycieranie podłóg obowiązkowe! Ja zupełnie nie mogę spać w nowym miejscu, co pomaga nocnemu śledzeniu Twojego wątku;-) Pomieszczenia już macie urządzone, będzie tylko lepiej. Pozostaje tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Witam, przyszlam z rewizyta Jak ja Wam zazdroszcze przeprowadzki...suuper! dziewczynki maja wspanialy pokoik i bawialnie...a roz...skad ja to znam..sama mam dwie corki i tez sa pomysly na wszystko w rozu, lacznie z meblami,ale my staramy sie namawiac starsza na jedna sciane w tym kolorze i pozostale w innych... hmm zgodzila sie Nam niewiele brakuje w srodku do wykonczenia-jak to mowi moj M, ale jak dla mnie to dobry rok... trzeba jakos pieniazki odkladac a kuchnia i lazienki to jednak duze wwydatki, to nie pomalowanie sciany i ulozenie podlogi:no: Pozdrawiam i obiecuje zagladac,zeby obserwowac Wasze postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 06.12.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 http://img10.imageshack.us/img10/2122/mikoajy.gif Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 10.12.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Aga_ada, nie wiem jak to się stało że dopiero teraz Cię odnalazłam, zastanawiałam się czy się już przeprowadziliście, zaczęłam śledztwo forumowe i jestem Wow, Wy już naprawdę mieszkacie!!! Ale od dawna miałaś "prawie" wszystko gotowe Za lampę proszę ja Ciebie bardzo, też mi się ten patent podoba, a co powiesisz do niej na suficie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.12.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 wesołych i raadosnych świąt w Waszym domku, cudownych chwil z Rodziną i Przyjaciółmi, radości, szczęścia, zdrowia i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.12.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Zyczy Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 02.01.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Jejka jak ten czas leci wszystkim wpisanym i nie wpisanym a odwiedzającym dziękuję za życzenia i przepraszam że tak długo nic nie pisałam ale miałam urwanie głowy, a nadal nie ogarnęłam wszystkiego, meble do salonu dojechały dosłownie w przeddzień wigilii, ale sofa nie ...... więc święta w nieco innych warunkach niż zamierzałam jednak w końcu zmobilizowałam M i powiesił wszystkie lampy które były zakupione (fotki jak będę w domku bo teraz w pracy jestem ) łazienki górnej nadal nie mam chociaż jest więcej zrobione, za to garderoba ma półki i spiżarnia ma półki M stwierdził, że w sypialni jak zniknęły kartony z rzeczami i wieszaki to pusto się zrobiło jest opcja jakiś fotel plus stolik ewentualnie toaletka na razie zbieram inspiracje, co do innych inspiracji to w wiatrołapie nadal stoi szary stary wieszak bo nic mi nie odpowiada jak już coś to jest za duże zastanawiam się czy nie dać do zrobienia na zamówienie my tymczasem zapadliśmy w sen zimowy na nic nie mam ochoty i większe prace odkładamy na wiosnę to znaczy: rynny na balkonach, schody i wejście, taras ogólnie obejście i elewacje, wełnę na stryszku też ułożymy jak obudzimy się ze snu zimowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 04.01.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.01.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Życzę zatem szybkiego nadejścia wiosny , a tymczasem gratuluję przeprowadzki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 13.01.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) zdjęcia trudno się robi jak ciągle jest b....... ale proszę nie patrzeć na bałagan na początek światła u dzieci sypialnia dzienny Edytowane 13 Stycznia 2013 przez aga_ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 13.01.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) ciąg dalszy: kuchnio-jadalnia, nad schodami, dzienny firanki w naszej sypialni początki garderoby nie patrzeć na bałagan Edytowane 13 Stycznia 2013 przez aga_ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 13.01.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) ostatnie jakie mam: firanka u dzieci pokój różowy obecny stan górnej łazienki brak jest firanek w bawialni, w salonie wiszą stare (puste okna mnie drażniły - choć może bardziej szaro-bury krajobraz za nimi) nadal pracujemy nad garderobą za tym drzwiami są półki, wieszaki i przejście do głębi jak uprzątniemy to pokarzę a M obiecał skończyć łaznieknę na urodziny starszej - zostały mu tylko 2 tygodnie z życia rodzinnego: początek ferii jak zwykle = dzieci chore , biało za oknami a my uziemieni pocieszające jest że to początek ferii a choroba to tylko przeziębienie jutro kontrola u lekarza ale jestem dobrej myśli i obejdzie się bez antybiotyku Edytowane 14 Stycznia 2013 przez aga_ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 14.01.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 ostatnie jakie mam: firanka u dzieci pokój różowy [ATTACH=CONFIG]160942[/ATTACH] obecny stan górnej łazienki [ATTACH=CONFIG]160943[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]160944[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]160945[/ATTACH] brak jest firanek w bawialni, w salonie wiszą stare (puste okna mnie drażniły - choć może bardziej szaro-bury krajobraz za nimi) nadal pracujemy nad garderobą za tym drzwiami są półki, wieszaki i przejście do głębi jak uprzątniemy to pokarzę a M obiecał skończyć łaznieknę na urodziny starszej - zostały mu tylko 2 tygodnie z życia rodzinnego: początek ferii jak zwykle = dzieci chore , biało za oknami a my uziemieni pocieszające jest że to początek ferii a choroba to tylko przeziębienie jutro kontrola u lekarza ale jestem dobrej myśli i obejdzie się bez antybiotyku hej aga_ada ostatnie zdjęcia sie nie wyświetlaja lampki bardzo fajnie Wam sie wkomponowały w całość - nie każdy tak potrafi. w ogóle macie fajny, ciepły domek:wiggle: zdrowia dla Was i Dzieciaczków:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 14.01.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Śliczna lampa u dzieci :yes:Podoba mi sie sofa w salonie:rolleyes:A kolor szary to chyba juz każdy ma nad schodami co nie :Dbardzo popularny na forum,ale jakże na czasie . Faktycznie ostatnie 4 zdjęcia nie otwierają sie . Dużo zdrówka dla dzieciaczków.Mój synek tez chory:sick:,dostał antybiotyk i od razu zwymiotował,potem powtórzyłam dawke i to samo.Lepiej było na drugi dzien gdyz wypił bez problemu lek Uffffff. Tak bym chciała wyjsc z nim na podwórko,ulepic bałwana,powozic go na sankach,a tu lipa,musimy w domciu siedziec:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 14.01.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) zdjęcia wrzucę jeszcze raz - jak je znajdę na kompie dziś sofa ozdobiona jest dwoma poduszkami z jysk'a i pledem (oczywiście w zieleni) nie mam pomysłu co na stolik wiec jest pusty lampy to był mój problem ostatni miesięcy szukałam odpowiednich oczywiście w cenie "dopuszczalnej" podobało mi się wiele lamp ale ceny zaporowe i musiałam szukać dalej, obecnie szukam do górnej łazienki i o ile z sufitem nie mam problemu to kinkiety sprawiają duży kłopot na razie wiszą kable lampa u dzieci to ikea jest chciałam "zoo massive" ale cena zabójcza biorąc pod uwagę że za dwa lata córka powie "ja nie chcę takiej dziecinnej lampy" tej nie będzie mi żal wymienić a światło daje super (myślałam że przez te chmurki będzie inne) jestem mile zaskoczona podobnie tymi w sypialni .... lea skąd ja to znam moja młodsza córka jak ma gorączkę to cokolwiek jej podam do buzi to ........ więc w każdej chorobie na początek zbijamy temperaturę a potem leki w małych dawkach nie ma mowy o nocnym podaniu dawki leku, ze starszą nie było tego problemu brała wszystko i o każdej porze dnia i nocy, ale ona swoje już przeżyła jak była malutka: igły, szpital i leki nie robią na niej teraz większego wrażenia, to dla niej codzienność i normalka bez leków z domu nie wyjdzie .... Edytowane 14 Stycznia 2013 przez aga_ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts