bettka 24.10.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 ...żeby nie wygłądało to brzydko (gruba płyta balkonowa wygląda wg mnie nieciekawie) i żeby dawało w miare dobrą termoizolację? Mam taki problem, że płyta balkonu jest na takiej samej wysokości co sufit tarasu (częściowo zadaszonego). Nad tarasem jest garderoba, więc taras wypadałoby ocpelić "na bogato", ale ten balkon... Jakieś pomysły co do grubości styropianu? Najlepiej takie sprawdzone u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 24.10.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 ja od dołu dawałem 5 cm a na góre twardy 3 cmpotem wylewka 5 cm, fakt, balkon wydaje sie masywny ale najważniejsze, że nie jest mostkiem termicznym, bo wylewka nie dochodzi do muru tylko do ocieplenia, w termowizji zeszłej zimy wszystko zimne na zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 24.10.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 min. 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts