newyork 24.10.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Mam panele,te tańsze ale nie znaczy ,że już najgorsze... Panele miesiąc czasu leżą w pokoju.Zero wilgoci czy innych niesprzyjających warunków. Leżą na płasko. Dziś "obijałem" parapet panelami i czary jakieś Panel musiałem po długości przeciąć na dwie części. Po przecięciu i w trakcie cięcia,dwie części naginały się do środka tak jak to wygląda na foto.... Jest to około 1-1,5cm skrzywienia,nagięcia ;/ Z tego powodu musiałem zrezygnować z rogowych list do glazury i dać na łączeniu zwykłą listwę o końcie prostym tak żeby zakryć szparę... Mniejsza o to ale czemu tak się dzieje ? Panel przed docięciem jest w 200% idealnie prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurnikcompl 25.10.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 normalna kolei rzeczy mysle że każdy mdf podobnych rozmiarów tak by się zachował przy takiej próbie cięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts