wojptak 04.06.2002 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2002 Chciałbym obłożyć syfit płytami G-K ale ponieważ nie chcę zbytnio obniżyć syfitu chcę zastosować profile kapeluszowe. Strop jest typu terriva. Mam pytanie czy ktoś z was ma jakies doświadczenia w tym zakresie? Sufit teraz nie jest zbyt prosty, jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof 04.06.2002 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2002 Może lepiej zamiast profili kapeluszowych użyć elementy mocujące ES i proflie CD!!! W przypadku nierównego stropu mają one tą przewagę, że możesz nimi wypoziomować sufit (przy użyciu profili kapeluszowych nie bardzo jest to możliwe, choć z pewnością kapeluszowe zajmą mniej miejsca!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts