Yoo 24.10.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam, szukam i szukam i już sam niewiem, chciałbym abyście doradzili mi w wyborze stacji pogody. Stacje chciałbym powiesić na ścianie, aby była z zewnętrznym czujnikiem, normalnym zasilaniem z gniazdka i aby (najważniejsze) można było zalączyć podświetlenie, ale nie tylko na ilka sekund, ale tak aby świeciłą stale........... Z góry dzięki za odp, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 25.10.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Przyłączę się do pytania. Ja mam takie na bateryjki ale ileż baterii można mieć w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 19.02.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Nikt nie ma stacji pogody albo chociaż termometrów elektronicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoo 19.02.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Aż dziwne :/ chyba za dużo się niedowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 04.03.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Owszem, wiele osób ma, ale zapewne takie, które nie spełniają Waszych wymagań. Ja na przykład używam stacji z zasilaniem bateryjnym i bez stałego podświetlenia, więc cóż miałabym doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 05.03.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Bez stałego podświetlenia to jeszcze można przeżyć ale te wszechobecne baterie to mnie już w... denerwują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDWJ 05.03.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Stacje chciałbym powiesić na ścianie, aby była z zewnętrznym czujnikiem, normalnym zasilaniem z gniazdka i aby (najważniejsze) można było zalączyć podświetlenie, ale nie tylko na ilka sekund, ale tak aby świeciłą stale........... Wydaje mi się, że nie ma problemu z taką stacją. Dla przykładu szukaj pod hasłem Meteo SP-20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semafori 04.09.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Są stacje pogody z podłączeniem na zasilacz, ale to nietypowe w supermarketach trzeba szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts