FFK 24.10.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam Czy któryś z producentów profili okiennych oferuje kolor rdzenia profilu w kolorze ciemnoszarym najbardziej pasującym do okleiny obustronnej antracyt? Wiem, że na Vece do wyboru jest rdzeń biały bądź ciemnobrązowy. Być może Rehau, Schuco lub ktoś inny ma profil barwiony w kolorze ciemnoszarym? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 24.10.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Eforte z Deceunincka. Antracyt i cała seria nowych kolorów (różne szarości) jest na antracytowym rdzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surfi 25.10.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Brugmann pod antracyty udostępnia nośnik czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 27.10.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Brugmann pod antracyty udostępnia nośnik czarny. mnie dali pod antracyt-antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 27.10.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 [ATTACH=CONFIG]144656[/ATTACH] kolory na zdjęciu mam przekłamane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts