zone 09.04.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Mam problem z kolorem drzwi wejściowych. Kupiliśmy je zimą, zapłacilismy nie małe pieniądze, a teraz kiedy zostały wstawione... okazało się, że w ogóle nie pasują kolorytycznie do brązu dachówki i drzwi garażowych (Mają oddcień czerwonawy) Najlepiej bbyłoby je przyciemnić, ale nie wiem, czy istnieje jakiś środek, który by tego dokonał. Już zaczęliśmy zastanawiać się nad okleiną, ale nie wiem, kto by to mógł fachowo zrobić. Nie wiem co zrobić, jestem załamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 09.04.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 w becersie są specjalne farby (tzw. niekapiące) maja konsystemcję żelu i schną jakieś 16 godzin. dzięki temu można pomalować takie drzwi wałkiem welurowym i będą wyglądały jak lakierowane. farba schnie długo więc nie zasychają zadne ślady prowadzenia wałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 09.04.2004 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 te drzwi wyglądają tak: http://www.kangoo.webpark.pl/domek/zdjacie9_2.jpg mają "słoje", które troche imituja drewno, czy farby beckers są przezroczyste, jak np. bejca? bo chciałabym, żeby trochę te "słoje" byy widoczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts