BeataSlawek 25.10.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 WitamMam problem bo instalacja CO jest już napełniona ale jeszcze nie uruchomiłem pieca ma to się dopiero stać przyszłym tygodniu. Czy zapowiadane na nadchodzący weekend przymrozki -3 - -4 są zagrożeniem dla takiej instalacji? Mój układ to grzejniki + podłogówka stan zamknięty instalacja przykryta wylewkami. A może wystarczy przy takich lekkich mrozach załączenie na noc pompek tak aby woda cyrkulowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaltd 25.10.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Według mnie przy takich temperaturach nie ma mowy, żeby mróz wszedł do wnętrza budynku. Dla czystszego sumienia można zostawić włączoną pompę na najniższym biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 25.10.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Spokojnie, taki mróz do wnętrza nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts