adamooo 25.10.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Witam mam pytanie do Was, do domku drewnianego jest dostawiony ganeczek szer 2m i długość około 10m wejście na środku, chcę zrobić po lewej stronie łazienkę, wcześniej była tam wysokość około 2,10m chcę podnieść ten sufit troszkę wyżej ale trzeba zdzierać wszystko do "blachy". Pytanie jak się do tego zabrać położyć deski, watę i przykręcić płyty gipsowe? wystarczy takie ocieplenie dodam że poddasze jest nie użytkowe i pod blachą nic nie ma. Pytanie drugie czym ocieplić ściany w łazience żeby nie było wilgoci, co dać od strony drewnianego domu? proszę o odpowiedź jeśli coś nie jasno napisałem to postaram się to wytłumaczyć inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamooo 01.11.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 dziękuję bardzo za tą wyczerpującą odpowiedź na pewno z waszą pomocą uniknę grzyba w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts