Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Junkers ZW14-2 DV KE23 S5300 - Jaki regulator pokojowy?

Gość lucasville

Recommended Posts

Gość lucasville

Witam wszystkich.

Mam w mieszkaniu 50 m2 piec Junkers ZW14-2 DV KE23 S5300 i chciałbym zamontować do niego regulator pokojowy, gdyż poprzedni właściciele nie mieli takowego. Najlepiej bezprzewodowy. Czy mogę zakupić jakikolwiek bezprzewodowy np. na Allegro i go w prosty sposób podłączyć?

Jeżeli tak to czy jakieś konkretne modele/marki polecić możecie?

• 1 year później...
Witam wszystkich.

Mam w mieszkaniu 50 m2 piec Junkers ZW14-2 DV KE23 S5300 i chciałbym zamontować do niego regulator pokojowy, gdyż poprzedni właściciele nie mieli takowego. Najlepiej bezprzewodowy. Czy mogę zakupić jakikolwiek bezprzewodowy np. na Allegro i go w prosty sposób podłączyć?

Jeżeli tak to czy jakieś konkretne modele/marki polecić możecie?

Witam, do kotła Ceraclass ZW 14-2 DV polecane są 2 typy regulatorów. Jednym z nich jest regulator pokojowy TR 12 jest to termostat pokojowy bez programowania czasowego, jego cena katalogowa to 139 PLN+VAT. Drugi to regulator TRZ 12-2, który jest już regulatorem cyfrowym z programem tygodniowym, jego cena katalogowa to 419 PLN +VAT. Zachecam Pana do kontaktu z autoryzowanym serwisantem marki Junkers, który pomoże Panu w doborze. Na stronie http://www.junkers.pl dostępna jest wyszukiwarka serwisantów. Dzięki niej odnajdzie Pan bez problemu serwisanta prowadzącego działalność w okolicy Pana domu. Może Pan również zadzwonić pod ogólnopolski numer serwisowy marki Junkers: 801 300 810.

Rafał Cichocki

Konsultant Junkers

Edytowane przez Rafał Cichocki

• 2 weeks później...