Gość lucasville 25.10.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Witam wszystkich. Mam w mieszkaniu 50 m2 piec Junkers ZW14-2 DV KE23 S5300 i chciałbym zamontować do niego regulator pokojowy, gdyż poprzedni właściciele nie mieli takowego. Najlepiej bezprzewodowy. Czy mogę zakupić jakikolwiek bezprzewodowy np. na Allegro i go w prosty sposób podłączyć? Jeżeli tak to czy jakieś konkretne modele/marki polecić możecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Cichocki 02.12.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Witam wszystkich. Mam w mieszkaniu 50 m2 piec Junkers ZW14-2 DV KE23 S5300 i chciałbym zamontować do niego regulator pokojowy, gdyż poprzedni właściciele nie mieli takowego. Najlepiej bezprzewodowy. Czy mogę zakupić jakikolwiek bezprzewodowy np. na Allegro i go w prosty sposób podłączyć? Jeżeli tak to czy jakieś konkretne modele/marki polecić możecie? Witam, do kotła Ceraclass ZW 14-2 DV polecane są 2 typy regulatorów. Jednym z nich jest regulator pokojowy TR 12 jest to termostat pokojowy bez programowania czasowego, jego cena katalogowa to 139 PLN+VAT. Drugi to regulator TRZ 12-2, który jest już regulatorem cyfrowym z programem tygodniowym, jego cena katalogowa to 419 PLN +VAT. Zachecam Pana do kontaktu z autoryzowanym serwisantem marki Junkers, który pomoże Panu w doborze. Na stronie http://www.junkers.pl dostępna jest wyszukiwarka serwisantów. Dzięki niej odnajdzie Pan bez problemu serwisanta prowadzącego działalność w okolicy Pana domu. Może Pan również zadzwonić pod ogólnopolski numer serwisowy marki Junkers: 801 300 810. Rafał Cichocki ________________________________ Konsultant Junkers Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Rafał Cichocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serekk 13.12.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Witam, skoro mowa o Junkersie to nauczony doświadczeniem i przygodą z zeszłego roku, przypomnę tylko, że wszystkie zamówienia można u nich składać do 20go grudnia Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 13.12.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 kol Rafał Cichocki to już nie stać cie na płatną reklamę na FM?? nawiasem mówiąc te regulatory kupisz 50-100% taniej na alegro jak w autoryzowanym sklepie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts