uzytkownik_01 26.10.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Mogę prosić o radę czy bardziej się opłaca kupić gotowe nadproża L-19 (50 sztuk) czy kazać wylać na budowie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 26.10.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Zależy, ile krzykną za robociznę. Ja mam pół na pół i odnoszę wrażenie, że gdybym nie miała tych wylewanych ujętych w ogólnym koszcie budowy, tylko rozliczane osobno, to by były droższe - beton to pikuś, ale trzeba zazbroić, zaszalować, a to kosztuje... Ale np jak przeliczyłam wieniec, to lepiej cenowo wyszedł wylewany niż z kształtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 27.10.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 (edytowane) nic Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts