Yorey 26.10.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Wielce szanowni, czas mi montować elewację, która m.in. wykonana będzie z deski świerkowej - czym ją zabezpieczyć by zawsze była taka przyjemnie jaśniutka? Czy olej do tarasów sadolinu (bezbarwny) będzie OK w tym celu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yorey 08.11.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dziękuję za poradę! Prawdę rzekłszy uznałem, że zbyt dużo inwestujecie w reklamę by wystarczyło środków na dobry produkt, więc zabezpieczyłem deski najpierw Sadolinem Base (dwukrotnie z każdej strony), następnie na wierzchnią stronę naniosłem dwukrotnie olej Sadolin Superdeck - ciekaw jestem co z tego będzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia86 09.11.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Vidaron ponoć faktycznie jest dobry, ale nie wiem na ile te opinie to efekt kampanii reklamowej, z którą jakiś czas temu dość ostro wystartowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lais 12.11.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Dziękuję za poradę! Prawdę rzekłszy uznałem, że zbyt dużo inwestujecie w reklamę by wystarczyło środków na dobry produkt, więc zabezpieczyłem deski najpierw Sadolinem Base (dwukrotnie z każdej strony), następnie na wierzchnią stronę naniosłem dwukrotnie olej Sadolin Superdeck - ciekaw jestem co z tego będzie..... Oleje do drewna składają się głównie z oleju i wosków które mają głęboko wnikać w strukturę drewna, a Ty tą strukturę zatkałeś bezbarwnym impregnatem. Ciekawy jesteś, co z tego będzie ?? Olej zostanie bardzo szybko zmyty przez opady atmosferyczne a żaden bezbarwny impregnat nie jest zalecany do zewnętrznej ochrony przed słońcem i deszczem. Przyjdzie taki moment, że Twoja ciekawość zostanie zaspokojona. No cóż, podobna logika doboru środków, jak i wyboru firmy ze względu na reklamę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yorey 12.11.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 cóż, postąpiłem zgodnie z zaleceniem producenta... Najwyżej będę reklamował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts