Chors 26.10.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Piszę w imieniu producenta oświetlenia Chors z Wrocławia. Jesteśmy na etapie robienia zdjęć do nowego katalogu Chorsa, który ma się ukazać w 2013 roku. Poszukujemy pięknych miejsc oświetlonych lampami Chors, których właściciele zdecydowaliby się udostępnić do zrobienia zdjęć. Jeśli ktoś się zdecyduje - proszę pisać albo pod tą wiadomością, albo na priva, albo na maila: [email protected] pozdrawiam Magda / http://www.Chors.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 29.10.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 O widze dzis nowe realizacje na facebook nawet kuchnia od naszej forumowiczki jest i łazienka w płytkach TAU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chors 29.10.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Tak. Z linkiem i podpisem. Pisałam na priva, ale nie dostaję odpowiedzi. Myślę, że tak ładnymi wnętrzami warto się chwalić. Jednak gdyby ktoś sobie nie życzył - oczywiście zdejmiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.10.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Wczoraj rano napisałam do właścicielki, choć sądziłam, że Chors nie uprawia samowolki Jedyna właściwa kolejność to pytanie - pokazanie... Kiepsko, Chorsie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 30.10.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 uuuuuuuuuu nieładnie Przecież to są strony komercyjne,czyli takie zdjęcia "robią"reklamę i to darmową. Skoro mało osób zgłasza się do pokazania swoich wnętrz,proponuję Chorsowi taki zabieg-ogłoście np konkurs z nagrodami na takie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.10.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Albo po prostu ZAPŁAĆCIE za możliwość wykorzystania zdjęć.Nie rozumiem, jak można umieścić zdjęcia bez zgody właściciela (na to brak słów!!!!), ani dlaczego producenci sądzą, że będą zarabiać, bazując na zdjęciach pięknych wnętrz, których oczekują za darmo......... W normalnym świecie chyba to tak działa, że jeśli ktoś chce umieścić w swoim katalogu reklamowym/ na stronie www zdjęcia, to za nie PŁACI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chors 01.11.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Rozumiem zacietrzewienie - więc usuwam. Akurat FB nie prowadzimy komercyjnie. To raczej miejsce do rozmowy i wymiany zdjęć. W wielu miejscach pytałam o możliwość podesłania fotografa, ale nikt nie odpowiada nawet na "NIE". Bo akurat te zdjęcia nie bardzo nadają się do katalogu. pozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 01.11.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Rozumiem zacietrzewienie - więc usuwam. Akurat FB nie prowadzimy komercyjnie. To raczej miejsce do rozmowy i wymiany zdjęć. W wielu miejscach pytałam o możliwość podesłania fotografa, ale nikt nie odpowiada nawet na "NIE". Bo akurat te zdjęcia nie bardzo nadają się do katalogu. pozdrawiam Magda Zwykłe zwrócenie uwagi na rzeczy wydawałoby się oczywiste nazywasz zacietrzewieniem? nie mam więcej pytań...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 23.11.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Witam.czy jest szansa otrzymania pdf-a rysunku tylnej części lampy LINE-13-K-M10 . (wymiary otworów montazowych)W przyszłym tygodniu mam szklarza na pomiar lustra a jeszcze nie otrzymałem towaru i nie bardzo wiem jakie otwory są przewidziane do lampy o długosci 1183.dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts