ronuch 26.10.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Witam! planuje przez zime zakup drutu zbrojeniowego na lawy i nie rozumiem pewnego skrutu. W projekcie mam napisane zeby uzyc drut 8fi14 zebrowany -o samej kalsie stali nie pisze bo to rozumiem. W adaptacji na szkody gornicze jest napisane zeby zmienic klase betonu i stal na 8fi16 i wlasnie co oznacza ta 8. Zbrojenie ma sie skladac z 3 drutow dolem i trzech gora strzemiono co 25cm. Wiec ta 8 rozbila mnie totalnie i nic z tego nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 26.10.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Witam! planuje przez zime zakup drutu zbrojeniowego na lawy i nie rozumiem pewnego skrutu. W projekcie mam napisane zeby uzyc drut 8fi14 zebrowany -o samej kalsie stali nie pisze bo to rozumiem. W adaptacji na szkody gornicze jest napisane zeby zmienic klase betonu i stal na 8fi16 i wlasnie co oznacza ta 8. Zbrojenie ma sie skladac z 3 drutow dolem i trzech gora strzemiono co 25cm. Wiec ta 8 rozbila mnie totalnie i nic z tego nie rozumiem. W moim rozumieniu to oznacza 8 prętów o średnicy 16mm - jak amsz szczególowy przekeój prety te powinny byc pokazane. Może 6 szt idzie w "wieniec" a dwa sa np w ławie po bokach ? Pokaż rysunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomas1 26.10.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Po mojemu 4 dołem 4 górą w ławie, Ktoś to projektował, lub jeżeli to typówka adaptował do warunków, radzę kontakt z projektantem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronuch 27.10.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 no wlasnie na rysunku jest 6 drutow a obok pisze 8fi14 wiec chyba ilosc drutow odpada albo jest blad.Nie pozostaje mi nic innego jak zapytac projektanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarn-y 27.10.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Wrzuć skana z tego rysunku, może źle go odczytujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronuch 29.10.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 oto skan z projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 29.10.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Może projektant coś bierze.... Powinien wykonać rysunek zamienny a nie wypisywać jakieś dyrdymały. Co będzie jak napisze 15 fi16 tylko nie powie w jakim miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts