anowi3107 27.10.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 (edytowane) Ponawiam temat - może tym razem Administrator go nie zamknie:welcome: - a więc : miało być Tubądzin Concrete-opinie i fotki Witam Was, Jestem na etapie finalnego wykonczenia mieszkania - a wlasciwie mieszkanie to jest juz wykonczone od ponad roku - jedyny element, na ktory sie nie moge zdecydowac to sciana kuchenna. Jako ze fronty kuchenne sa ze szkla w zdecydowanych kolorach (czern i czerwien) wiem ze sciany musza byc stonowane i matowe. Szukalam i szukalam, przegladalam strony z aranzacjami i jakos nic mnie nie zachwycilo. Przez 18 miesiecy odbylam kilka powaznych rozmow podniesionym tonem z Malzem, ktory probowal zmobilizowqac mnie do podjecia decyzji. Glowny powod - malo estetyczna biala sciana z otworami i liniami wykreslonymi markerem, które pozstawili po sobie monterzy mebli. Nic nie pomoga - nawet ten widok kazdego ranka - nie moge sie na nic zdecydowac. Jenak kilka dni temu natknelam sie na Tubadzin Concrete - szczegolnie podoba mi sie plytka o symbolu 3. Mysle, ze to nowa kolekcja skoro zauwazylam ja niedawno. Moze jednak ktos z Was ma plytki u siebie i zechcialby sie ze mna podzielic uwagami i opiniami -no i oczywiscie fotkami. Licze na Was - i moj Malz tez na Was liczy - w przeciwnym wypadku czekaja nas kolejne powazne rozmowy na tema kuchennej sciany Pozdrawiam ! Edytowane 27 Października 2012 przez anowi3107 błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.10.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 (edytowane) Nie zamknęłam poprzednich tematów - połączyłam z całym Tubądzinem http://forum.muratordom.pl/showthread.php?139955-TUBĄDZIN-dyskusje-o-płytkach-kolekcjach-jakości-sposobie-układania I doskonale o tym wiesz, bo wpisałaś się tam z kolejnym postem... Ten zamykam Edytowane 27 Października 2012 przez joliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts