knigen 27.10.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 (edytowane) witam wszystkich na wiosnę zabieram się za dach w moim domui już teraz szukam dobrego drewna na więźbę dachowątyle jest opinii o tartakach że strach zamawiać drewnodlatego kto miał jakieś doświadczenia z tartakami to proszę o pomocInteresuje mnie tartak który zaoferuje mi bardzo dobrej jakości odpowiednio wysuszone i zaimpregnowane drewno lite iglastepozdrawiam i liczę na pomoc Edytowane 27 Października 2012 przez knigen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 27.10.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Kupowałem w Mórkowie i jestem zadowolony, możesz poszukać też we włoszakowicach. Najlepiej popytac wykonawcy gdzie w okolicy leszna najlepiej kupic drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knigen 17.11.2012 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 wykonawca polecam mi Racot lub Kościan co wy na te tartakiPozdrawiam i proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts