twoface 29.10.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Witam, kilka dni temu położono mi nowe płytki gresowe w kuchni. Na części z nich są ślady w kształcie kratki. Jest to odbicie kafli która leżała w paczce na tejże z odbitą kratką. Załączam zdjęcie. Czy można to jakoś usunąć? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 02.11.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Sprobuj umyc moze sopro zmywacz lub HG do mycia plytek sa rozne specyfiki, popytaj po sklepach, w fr. jak zesmy myly lazienki na chotelach to szef nam przywozil kwas acide, jakos tak pisalo na nim czyscil wszystko z plytek plesni rdze itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 03.11.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Aby płytki nie uszkodziły się podczas transportu , producenci pokrywają je np. woskiem . Umyj je gorącą woda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siny30 10.12.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witam,Mam pytanie, czy udało się usunąć kratkę z gresu, sposobami proponanymi na forum.Mam ten sam problem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 27.12.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 nic nie poradzisz. płytka do reklamacji. Przebija stronę spodnią płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1pezet 28.12.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 nic nie poradzisz. płytka do reklamacji. Przebija stronę spodnią płytki. To nie przebija strony spodniej a odbija się od strony spodniej płytki która się z nią stykała . Powodem powstania " kratki " był zły sposób składowania płytek -- płytki w opakowaniu mogły być zawilgocone i stąd ta " kratka ". Miałem taki przypadek z polerem i używałem różnych środków - nic nie pomogło. Płytki należy reklamować przed położeniem. Jak znajdę sposób na usunięcie tej kratki to przekaże w jaki sposób usunąłem bo mam takie płytki na balkonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 28.12.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 ja całą partię gresu na podłogę do łazienki miałem tak porysowaną. Zgłosiłem reklamacje przed położeniem i bardzo szybko dostałem nowe płytki. Tych starych uszkodzonych nie zabrali, także miałem 14 m2 płytek do pomieszczenia gospodarczego za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 14.01.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 To nie przebija strony spodniej a odbija się od strony spodniej płytki która się z nią stykała . Powodem powstania " kratki " był zły sposób składowania płytek - nieprawda. to jest wada która powstał na etapie prasowania płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 14.01.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Jak znajdę sposób na usunięcie tej kratki to ..... zgłoś się do producentów. Zapłacą Ci niezłe pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1pezet 15.01.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 zgłoś się do producentów. Zapłacą Ci niezłe pieniadze. Właśnie zarobiłem je na płytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts