bob_budowniczy 09.04.2004 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Zastanawiam sie nad wyborem kotla olejowego. Czy ktos uzywa kotlow ULRICH? Jakies wady - zalety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 09.04.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Co prawda nie pytałem o olejowe piece, a o gazowe kondensaty, ale z kim nie rozmawiałem [w sumie 4 firmy] to wszyscy goraco odradzali Ulrich-a.Czy to ma takie samo odniesienie do pieców olejowych nie wiem, ale zostawiam pod rozwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_ek 09.04.2004 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Temat ciągle wałkowany... Jeśli ktoś odradzał, to proszę o konkrety, dlaczego? Usłyszałem kiedyś opinię, że to kocioł z "części od traktora", ale taka opinia nie jest merytoryczna... i marnie świadczy o jej autorze. 1. Odradzają najczęściej dystrubutorzy innych firm. 2. Stopa uszkodzeń jest taka sama jak dla "szlachetnych" marek. 3. Warunki gwarancji są korzystniejsze -np. 2 lata na wymiennik. 4. Serwis istnieje i ma gwarantowany czas reakcji. 5. Jest magazyn częsci zamiennych w Polsce. Nie jestem sprzedawcą Włożyłem trochę pracy w zdobycie informacji o tej firmie i niczego podejrzanego nie znajduję. Na razie jest to kandydat nr 1 dla naszego domu. I strasznie nie lubię przesądów. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob_budowniczy 09.04.2004 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Od czasu ostatniego zapytania tez zebralem troche informacji. Tak wiec;-kociol typu "gniotsa nielamiotsa" jak mi powiedzieli rozni ludzie nie ma sie w nim co popsuc-w wielkopolsce podobno jest bardzo popularny. moze ktos z tego rejonu ma cos do powiedzenia-mysle ze jednym z plusow jest programator pokojowy z sonda temperatury (ktos moze to wyprobowal?)Mysle ze temat trzeba kontynuowac zeby rozwiac wreszcie watpliwosci.dziekuje za zabranie glosu i prosze o jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greku 09.04.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 ja kupiłem urlicha kondesa. Uruchomienie za miesiąc. Postawiłem na niską cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts