Pyxis 16.11.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Jesli bym "zdyscyplinowa" rodzine, to mial bym jedno zalczenie na dobe dla CWU. U mnie jest to kompletnie rozjechane ze wzgledu na nieregularny czas pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrTok 16.11.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 tylko że w przypadku 4 osobowej rodziny trudno jest utrzymać odpowiednią temperaturę wody przy jednym podgrzaniu w godzinach 13-15 tak aby starczyło dla wszystkich do wieczornej kąpieli. Mówię o zbiorniku dwupłaszczowym brutto 400 litrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 16.11.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Jasne. Mojej staty pokazuja 2,3 cyklu grzania CWU na dobe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 10.01.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Witam Nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam tu. Temperatura w pokoju wynosi 22-23 stopnie , temperatura podłogi 21 w środku pokoju , im bliżej ścian zewnętrznych temperatura podłogi spada. Przy oknach to nawet 18 stopni. Jest to podłoga drewniana na legarach , między legarami jest wełna. Pod pokojem jest garaż ogrzany do 14 stopni, temperatura stropu w garażu 16-17 stopni. Ogrzewanie w pokoju grzejnikami. I tu moje pytanie. Czy przy takich temperaturach podłogi normalne jest odczuwanie zimna od podłogi ? Czy są to raczej normalne temperatury jakie ma podłoga w pokoju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts