sara 09.04.2004 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Ciągle szukamy projektu. Co sadzicie o LMB 25 do zamieszkania dla dwóch osób? - bez wiaty. Czasami pewnie będzie więcej, ale to sporadycznie. http://www.lipinscy.pl/projekty/parterowe/LMB25/B25front.jpg http://www.lipinscy.pl/projekty/parterowe/LMB25/B25ogrod.jpg http://www.lipinscy.pl/projekty/parterowe/LMB25/B25r0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 12.04.2004 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Nic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 12.04.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Witam,Nie mam nic do zarzucenia. Wg mnie wlasciwy domek dla dwoch osob. Nie rezygnowalbym z wiaty. Byc moze niektorym przeszkadzaloby wejscie do kuchni wprost z przedsionka. Ja nie mam nic przeciwko. Podobne glosy moga dotyczyc zbyt bliskiego usytuowania lazienki i kuchni. Ale przy dwoch osobach nie dajmy sie zwariowac. Reasumujac. Dobry projekt dla dwoch osob. Zadnych zmian.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 12.04.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Jeżeli dla dwóch osób to zmieniłbym kąt nachylenia dachu z 35 stopni na 25. I wówczas domek całkiem sympatyczny. Natomiast jeśli planujecie powiększenie rodzinki, to zastanówcie się już dzisiaj, gdzie umieścicie ewentualne wejście na poddasze, które być może będziecie chcieli wykorzystać. Za bardzo nie widzę na to miejsca, no chyba, że w pokoju dziennym a mi akurat takie rozwiązanie się nie podoba. Za to spodobała mi się ta wiata i być może zastosuję takie rozwiązanie u siebie. Buduję LMB-27. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolf 13.04.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 baaaaaaaaaardzo sympatyczny domek nawet dla 3 osóbnie rezygnuj z wiaty, zawsze się przyda, a koszt niewielki.Umieściłbym jedynie drzwi do ubikacji/kotłowni na bocznej, a nie czołowej ścianie pozdrawiam Karol PS sam mam dom w/g projektu Lipińskich i jest OK, żadnych problemów z realizacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 13.04.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Ładny domek, ale rzeczywiście raczej dla dwóch maksymalnie trzech osób. Jedyny minus to brak pomieszczenia gospodarczego , co jest wbrew pozorom bardzo istotne w domu, a wiele osób przekonuje się o tym dopiero po zamieszkaniu. I albo wykorzystacie poddasze, albo czeka was budowa np. garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 13.04.2004 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Dziekuję wszystkim i za uwagi również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts