Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łowczowski Paweł biegły sądowy- opoinie

Martinos1

Recommended Posts

Witam.

Mam do wyceny nieruchomość. Wycena musi być wykonana przez biegłego najlepiej sądowego. Znalazłem tego Pana na liście biegłych Krakowskiego sądu. Czy ktoś miał do czynienia z jego wycenami proszę o opinię.

Z góry bardzo dziękuję.

Edytowane przez Martinos1

Taką opinię znalazłem na temat tego Pana:

Takie skandaliczne opinie biegłych to codzienność.

Np. w krakowskim sądzie działa jako biegły z zakresu budownictwa Paweł Łowczowski, facet nie będący nawet inżynierem - gość ma ukończone technikum....

Gość kłamie w żywe oczy, wypisuje bzdury całkowicie sprzeczne ze stanem faktycznym. W opinii nie przedkłada żadnych zdjęć czy rysunków, jedynie tekst wyssany z palca.

Dla sądu takie bzdety wypisywane przez Pawła Łowczowskiegio stanowią dowód...

SKANDAL !

Miałem nieprzyjemność zetknąć się z opinią tego Pana. Mogę w 100 procentach podpisać się pod tymi słowami. Facet nie wie o czym mówi i co wypisuje w swojej opinii która jest często bardzo istotna dla sądu. mam nadzieję że wynika to z jego zaawansowanego wieku a nie braku wiedzy.

W każdym razie OMIJAĆ Z DALEKA

Żeby nie było że piszę o kimś w negarywnym świetle to mam dowody na niekompetencje tego pana i jeśli ktoś jest zainteresowany mogę je udostępnić.

Pozdrawiam