Martinos1 30.10.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) Witam.Mam do wyceny nieruchomość. Wycena musi być wykonana przez biegłego najlepiej sądowego. Znalazłem tego Pana na liście biegłych Krakowskiego sądu. Czy ktoś miał do czynienia z jego wycenami proszę o opinię.Z góry bardzo dziękuję. Edytowane 31 Października 2012 przez Martinos1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 31.10.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Taką opinię znalazłem na temat tego Pana:Takie skandaliczne opinie biegłych to codzienność. Np. w krakowskim sądzie działa jako biegły z zakresu budownictwa Paweł Łowczowski, facet nie będący nawet inżynierem - gość ma ukończone technikum.... Gość kłamie w żywe oczy, wypisuje bzdury całkowicie sprzeczne ze stanem faktycznym. W opinii nie przedkłada żadnych zdjęć czy rysunków, jedynie tekst wyssany z palca. Dla sądu takie bzdety wypisywane przez Pawła Łowczowskiegio stanowią dowód... SKANDAL !Miałem nieprzyjemność zetknąć się z opinią tego Pana. Mogę w 100 procentach podpisać się pod tymi słowami. Facet nie wie o czym mówi i co wypisuje w swojej opinii która jest często bardzo istotna dla sądu. mam nadzieję że wynika to z jego zaawansowanego wieku a nie braku wiedzy.W każdym razie OMIJAĆ Z DALEKAŻeby nie było że piszę o kimś w negarywnym świetle to mam dowody na niekompetencje tego pana i jeśli ktoś jest zainteresowany mogę je udostępnić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts