Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

domek pod modrzewiem

shenkoka

Recommended Posts

Witam sie i ja w końcu..na forum jestem od grudnia 2011, ale podglądam forum już duzo dłużej :)

Nasz domek mamy dzięki naszej córeczce..dotychczas mieszkalismy w niewielkim dwupokojowym mieszkaniu w nowym budownictwie..na poczatku w dwójkę..potem w trójkę (bokser Brego)..potem pojawił się kot (Gimmlie)..a na samym końcu nasz synuś..i było nam dobrze..do czasu, gdy okazało się iz na świecie ma się pojawić nasza córeczka..wtedy stwierdzilismy, ze nie ma na co czekać..i zaczęlismy szukać innego lokum..nasz domek-szeregowiec znaleźlismy w kwietniu 2011 roku..

ogłoszenie nie było zachęcajace..okna - stare garaż - mozliowsc wynajęcia itp..pojechaliśmy niechętnie, bo jak to w nowym domu stare okna? okazało się, że owy wpis to błąd na stronie..okna a jakze nowe..garaż w budynku..razem z poddaszem uzytkowym powierzchnia domu 209m2..decyzja zapadła szybko: BIERZEMY!!!! i tu klops, bo domek, który ogladalismy był juz sprzedany..natomiast nasz miał sie dopiero wybudować..no ale niezrażeni i tym faktem załatwilismy wszystkie formalności i w maju stalismy się posiadaczami obietnicy dewelopera, że do kwietnia 2012 wszystko bedzie skonczone :) ale jak to w tym kraju bywa..deweloper sobie, a rzeczywistośc sobie..ostatecznie domek skonczony został we wrzesniu 2012 roku i wtedy tez wprowadzilismy się :)

Edytowane przez shenkoka

Witam kolejnych gości :)

lea** drzwi robił mi szklarz na zamówienie..są przeuwne..koszt około 1200zł (o ile dobrze pamietam, bo robił mi też w jednym zamówieniu drzwi do hallu, ktore pewnie gdzies tam zamieszcze :))

sharlotka tak quick step lagune palisander..powiem tak..efekt super, ale nie powiem..trzeba o nie dbać..poniewaz mamy otwarta kabinę to jeszcze dodatkowy stresik..kupiliśmy niby ten ichni klej na łączenia, ale pewności nie mam..w każdym razie ja jestem zadowolona :)

kamiku dziękuję :)

Witam! :)

Pięknie tu u Ciebie... :) Fajny pomysł siedziska kuchennego, ostatnio widziałam takie w salonie kuchennym i mi wpadło w oko :) a teraz u Ciebie...

Mam pytanie odnośnie kibelka i umywalni w kamiennej łazience- firmę model i cenę (może być na priv). Rozglądam się właśnie za takimi 'okrąglakami' :)

• 4 weeks później...

O! to jest nas "szeregowych" więcej na FM.

Bardzo fajny domek. Dużo ciekawych pomysłów. Bardzo podoba mi się łożko w sypialni. I poduszki z rowerami. I jeszcze lampa nad stołem.

Widzę, że mamy podobny układ klatki schodowej. I roddzinie też u nas podobnie - synuś i córeczka. A pewnie wkrótce i jakiś zwierzyniec się pojawi.

Pozdrawiam