shenkoka 30.10.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) Witam sie i ja w końcu..na forum jestem od grudnia 2011, ale podglądam forum już duzo dłużej Nasz domek mamy dzięki naszej córeczce..dotychczas mieszkalismy w niewielkim dwupokojowym mieszkaniu w nowym budownictwie..na poczatku w dwójkę..potem w trójkę (bokser Brego)..potem pojawił się kot (Gimmlie)..a na samym końcu nasz synuś..i było nam dobrze..do czasu, gdy okazało się iz na świecie ma się pojawić nasza córeczka..wtedy stwierdzilismy, ze nie ma na co czekać..i zaczęlismy szukać innego lokum..nasz domek-szeregowiec znaleźlismy w kwietniu 2011 roku.. ogłoszenie nie było zachęcajace..okna - stare garaż - mozliowsc wynajęcia itp..pojechaliśmy niechętnie, bo jak to w nowym domu stare okna? okazało się, że owy wpis to błąd na stronie..okna a jakze nowe..garaż w budynku..razem z poddaszem uzytkowym powierzchnia domu 209m2..decyzja zapadła szybko: BIERZEMY!!!! i tu klops, bo domek, który ogladalismy był juz sprzedany..natomiast nasz miał sie dopiero wybudować..no ale niezrażeni i tym faktem załatwilismy wszystkie formalności i w maju stalismy się posiadaczami obietnicy dewelopera, że do kwietnia 2012 wszystko bedzie skonczone ale jak to w tym kraju bywa..deweloper sobie, a rzeczywistośc sobie..ostatecznie domek skonczony został we wrzesniu 2012 roku i wtedy tez wprowadzilismy się Edytowane 13 Lipca 2015 przez shenkoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.10.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 witam się jako pierwsza/ pieknie w twoim domu:wiggle: przepiękny pomysł z fototapetą w kuchni. i fajne siedzisko dla maluchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 31.10.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 hejprzywitam się i ja:)bardzo fajny pomysł z fototapetą w kuchni i to siedzisko - ekstra:)co jest na ścianie w łazience na górze - te szare kamienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 31.10.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 witam się i ja siedzisko w kuchni niesamowicie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 31.10.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 A mi się bardzo podoba narożnik co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 31.10.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Witam sie i ja Pomysl na sciane w kuchni super w ogole domek w przyjemnych klimatach i rzeczywiscie jest sporo elementow, ktore u siebie mam lub planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shenkoka 31.10.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Witam w moich skromnych progach..bardzo mi miło Was gościć eedytaa na ścianie jest stone master avignon http://www.stonemaster.com.pl/sm_pl/ofe_avignon.html edak narożnik to tak naprawdę trzy moduły, któr mozna łaczyc lub ustawic rozłącznie firmy New Look model Elements Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 31.10.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Hej i ja się witam Bardzo podoba mi sie pokój kruszynki-jest bajeczny i siedzisko w kuchni.Piękne płytki w łazience. Chciałam podpytac gdzie kupiłas i ile kosztowały drzwi te szklane do pralni i czy one są rozsuwane czy normalnie sie zamykają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.10.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Fajny, przestronny dom! Czy możesz napisać, czy deski w łazience na dole to panele Quick Step, czy "prawdziwe" drewno?Jak się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 31.10.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 shenkoka, odpowiedz na Twoje pytanie odnosnie sygnaturki znajdziesz w moim watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shenkoka 31.10.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Witam kolejnych gości lea** drzwi robił mi szklarz na zamówienie..są przeuwne..koszt około 1200zł (o ile dobrze pamietam, bo robił mi też w jednym zamówieniu drzwi do hallu, ktore pewnie gdzies tam zamieszcze ) sharlotka tak quick step lagune palisander..powiem tak..efekt super, ale nie powiem..trzeba o nie dbać..poniewaz mamy otwarta kabinę to jeszcze dodatkowy stresik..kupiliśmy niby ten ichni klej na łączenia, ale pewności nie mam..w każdym razie ja jestem zadowolona kamiku dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.10.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Hej, hej Bardzo podoba mi się lampa z kogucikami, dolna łazienka, no i rzecz jasna cegła Pomysł z wykorzystaniem Waszych zdjęć w kuchni też ciekawy - bliscy pięknie umilają Ci pichcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 01.11.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Wpadam i ja niesmialo i gratuluje bardzo przytulnego domu-pomysl na sciane w kuchni-SWIETNY,lazienki MIODZIO a lampa filcowa MISTRZOSTWO SWIATA!!! POZDRAWIAMI GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 02.11.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Witam i ja. Przybyłam pooglądać, pochwalić i potowarzyszyć Bardzo proszę o namiar na przybornik toaletowy w łazience z kamieniem (ten stojak na szczotkę i papier). Pasowałby i u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shenkoka 02.11.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Bardzo proszę o namiar na przybornik toaletowy w łazience z kamieniem (ten stojak na szczotkę i papier). Pasowałby i u mnie witam u mnie..zapraszam a przybornik, o który pytasz to po prostu castorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mała czarna 04.11.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Witam:)Bardzo ładnie u Ciebie:) I ta cegła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikarafal 07.11.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam! Pięknie tu u Ciebie... Fajny pomysł siedziska kuchennego, ostatnio widziałam takie w salonie kuchennym i mi wpadło w oko a teraz u Ciebie... Mam pytanie odnośnie kibelka i umywalni w kamiennej łazience- firmę model i cenę (może być na priv). Rozglądam się właśnie za takimi 'okrąglakami' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norka2 01.12.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 I ja się witam:)Pięknie.... będę podglądać i kibicować. Zdradź proszę gdzie kupiliście tapetę i stół do jadalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 02.12.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Tapeta z NY jest super.Zdradz proszę gdzie kupiłaś te pędy bambusowe,które masz w łazience-są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 02.12.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 O! to jest nas "szeregowych" więcej na FM. Bardzo fajny domek. Dużo ciekawych pomysłów. Bardzo podoba mi się łożko w sypialni. I poduszki z rowerami. I jeszcze lampa nad stołem. Widzę, że mamy podobny układ klatki schodowej. I roddzinie też u nas podobnie - synuś i córeczka. A pewnie wkrótce i jakiś zwierzyniec się pojawi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts