malinowski 30.10.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Na początek witam wszystkich użytkowników forum Jestem nowym użytkownikiem i chciałbym się poradzić bardziej doświadczonych. Nie chciałem zakładać nowego tematu dlatego podpinam się tutaj bo w sumie kwestia ta sama. Mianowicie, kupujemy z żoną mieszkanie( poniżej wklejam rzut) i nie mamy pomysłu jak je urządzić. Najbardziej chodzi o to, że salon jest połączony z aneksem kuchennym i szukamy jakieś rozwiązania, żeby ładnie je wykończyć. Mieszkanie jest w stanie deweloperskim, w mieszkaniu wszystkie instalacje, na ścianach tynki maszynowe. Mamy taki pomysł, żeby kuchnię odgrodzić takim murkiem z blatem, który pokryty by był kamieniem elewacyjnym. Natomiast nie mamy pomysłu jak dalej wszystko rozplanować. W chwili obecnej nie mamy dziecka, jednak planujemy je także jeden z pokoi byłby dla dziecka (w przyszłości), jeden sypialnia. W salonie chcielibyśmy zrobić sobie także taki mały eko-kominek. Kolejną kwestią jest szafa pod zabudowę, Nie wiem gdzie można by ją było "zmieścić". Dlatego za wszystkie sugestie, porady i informacje z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 31.10.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Witam, mogłabym prosić o bardziej szczegółowy rysunek z wymiarami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinowski 31.10.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Dzięki za zainteresowanie, obecnie to co mogę wrzucić to wymiary podane w prospekcie przez dewelopera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 31.10.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Jak dobrze policzyłam korytarz na całej długości ma 150cm szerokości więc spokojnie wejdzie wam tam duża szafa:Moja propozycja:http://img9.imageshack.us/img9/4819/asdfgau.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinowski 31.10.2012 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ułożenie dobre z tym, że zapomniałem podać gdzie znajdują się przyłącza, przepraszam za niedociągnięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 01.11.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 (edytowane) Witam, może taki układ? Może coś w moich wizualizacjach Pana zainspiruję Edytowane 1 Listopada 2012 przez lelik błąd w pisowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 01.11.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 jeszcze jeden widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts