yoannka 30.10.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Witamy i zapraszamy na pogaduszki budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.10.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Czyżbym była pierwsza? Bardzo się ucieszyłam na widok Twojego dziennika, bo styl skandynawski to jeden z moich ulubionych. Od jakiegoś czasu chyba nawet mogę śmiało powiedzieć, że ulubiony. "Zewnętrze" domu już mi się bardzo podoba, z wielką niecierpliwością będę czekać na wnętrze Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yoannka 01.11.2012 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Wygląda na to, że pierwsza Dziękuję za wizytę, forum podglądam od niedawna i bardzo się cieszę, że tu trafiłam. A Twoją galerię oglądałam jako pierwszą Zwabił mnie tytuł, bo też lubimy takie swojskie klimaty. Teraz śledzę na bieżąco I na pewno będę się inspirować podczas urządzania domu Pozdrawiam i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 04.11.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Witam, ciekawy jestem efektu końcowego. Skandynawskie domy oglądam codziennie z racji miejsca, w którym mieszkam i pracuję . Elewacja będzie malowana na jakiś tradycyjny kolorek? Ciemna wisnia(bordo), szary albo biały? Pozdrawiam ps.przeniosłem swój post z dziennika do komentarzy, tak jak być powinno:D. Super domek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yoannka 04.11.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.11.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dzięki za tak ciepłe powitanie Aż nie wiem co powiedzieć... ogromnie mi miło, że to właśnie mój wątek był tym pierwszym, a jeszcze milej, że zdecydowałaś się zagościć w nim na dłużej. Mam nadzieję, że teraz dodatkowo trochę sobie czasem pogadamy Dobrej nocy! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts