Toper 31.10.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Szanowni, mam pytanie. Moja skrzynka rozdzielnia budowlana stoi obok docelowej w linii ogrodzenia (energetyka od razu zrobiła docelową skrzynkę z licznikiem). Ponieważ skończyłem już elektrykę w domu, to pociągnąłem kabel z domu z rozdzielni do skrzynki docelowej. Ile przeciętnie w mazowieckim kosztuje u elektryka załatwienie przełączenia tego kabla z budowlanej rozdzielni na domową, podpisy i inne papiery w Dzienniku budowy, łącznie ze zmianą taryfy z budowlanej na zwykłą? Pytanie dodatkowe, ponieważ elektrycy nie kwapią się do wykonywania pomiarów, to gdzie można wypożyczyć miernik do pomiarów elektrycznych? uprawnienia ma mój brat, niestety nie ma już dostępu do miernika Pozdrawiam Toper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts