markoto 01.11.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 pewnie wszystko zalezy od opcji ubezpieczenia, ale warto to sprawdzicMalgos podeslij mi tez dane bo nie odnajde ich u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nie mam pojecia, ale chyba lepiej, ze teraz akurat sa z bliskimi. Ja mysle o tym co dalej... Rozwiazanie nie musi przyjsc juz, ale myslcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Szykujmy się. Jednak poczekajmy na to co Nelacia potrzebuje. Nie możemy zasypać jej paczkami z różnymi rzeczami, bo nie ma tego gdzie trzymać. Wstrzymajmy się więc jeszcze chwil, dopóki nie dostaniemy hasła co najbardziej potrzebne. Tak myślę i jestem w pogotowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.11.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 To samo i mozesz byc moim asystentem? propozycja nie do odrzucenia:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Dane sa na FB w grupie, w dokumentach obok listy nickow. Nelli mowila, ze wszystkie ciuchy beda czyscic chemicznie i zobacza czy sie beda nadawaly, kasa sie przyda... Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Wydaje mi się, że najlepiej będzie jeśli już zaczniemy zbierać kasę, bo ona na pewno się przyda. Jeśli będą potrzebne np. ubrania, to jak tylko Nelcia da znać (na razie bym się z tym wstrzymała) i poda rozmiary ubrań dzieciaczków, to jestem pewna, że dość szybko uda nam się wysłać potrzebne im rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.11.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Wydaje mi się, że najlepiej będzie jeśli już zaczniemy zbierać kasę, bo ona na pewno się przyda. Jeśli będą potrzebne np. ubrania, to jak tylko Nelcia da znać (na razie bym się z tym wstrzymała) i poda rozmiary ubrań dzieciaczków, to jestem pewna, że dość szybko uda nam się wysłać potrzebne im rzeczy. dokładnie! Poczekajmy trochę i wtedy ruszymy z pomocą rzeczową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.11.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 dokładnie! Poczekajmy trochę i wtedy ruszymy z pomocą rzeczową. Też jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.11.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Małgoś Poruszyła bardzo ważną kwestie - Nelcia z Rodziną musi gdzieś mieszkać... i tu też chyba trzeba poczekać chociażby na ekspertyzę co z domem, czy da się remontować czy tylko rozbiórka , czy będzie kasa z ubezpieczenia i wiele innych i po tych procedurach Rodzina nelci będzie musiała zdecydować co dalej - w sensie co z domem - remont, budowa nowego, kupno czegoś w zamian...może sensowne byłoby wynajęcie czegoś w okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nie wiemy co dalej zamierzają... Nie wiem czy Nelcia budowała z kredytu. Jeśli tak, to ubezpieczenie pokryje kredyt i zostaną tak jakby na początku drogi. Być może wtedy będzie potrzebna pomoc z materiałach, fachowcach... Zima idzie - dzieciakom na pewno ciuchy (raczej ubrania po pożarach nie piorą się łatwo niestety, nie liczyłabym na zbyt wiele po akcji gaszenia...). To straszna tragedia, ogromnie współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 01.11.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Jesli bede mogla jakos pomoc prosze o wiadomosc na priva-BARDZO PROSZE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.11.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Jezu to straszne, czekam na wytyczne, pieniądze czy rzeczy, i jakie i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 a dopiero Nelusia się cieszyła kredensikiem do odnowienia:( życie nie jest niesprawiedliwe ono po prostu czasem jest wredne:( z kasą u mnie krucho ale jakoś tez postaram się pomóc Nelci:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 01.11.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 :(Ja też ogromnie współczuje,taka tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.11.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 O Boże, popłakałam się To jest zawsze straszne, a jeszcze jak dotyka taką osobę ehhhh... Wiadomo że u każdego z kasą gorzej niż by się chciało, ale chyba liczy się każdy grosz w takiej sytuacji, a na pewno wiele osób się zrzuci chociaż po troszku. Jak nie wiadomo jak pomóc i co potrzebne, to na pewno kasa się przyda tak czy inaczej... I mam nadzieję że wytrzymają z rodzicami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 01.11.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Szykujmy się. Jednak poczekajmy na to co Nelacia potrzebuje. Nie możemy zasypać jej paczkami z różnymi rzeczami, bo nie ma tego gdzie trzymać. Wstrzymajmy się więc jeszcze chwil, dopóki nie dostaniemy hasła co najbardziej potrzebne. Tak myślę i jestem w pogotowiu. Zgadzam sie z Nefer, poczekajmy chwile na wiadomosc czego potrzebuja najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.11.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Kochani, ja nie wiem, co powiedzieć, nie wiem, co napisać, jak wam dziękować.......? Napisałam u siebie na Leśnym Domku. Napiszę, na pewno się odezwę jak tylko zapadną jakieś decyzje. Teraz kompletnie nie wiem, co robić Ale jesteśmy razem. Dzieciom nic się nie stało. Nie było nas w domu. Mamy głosy wsparcia z każdej strony. Jestem tym oszołomiona i nie wiem, jak wam dziękować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.11.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Matko, aż zamarłam na moment kiedy przeczytałam co się stało. Uwielbiałam dom Nelci, widać było ile serca wkładała w każdy szczegół, ile radości dawały nowe nabytki... Nie wiem co mówić nawet. So damn unfair! U mnie z kasą też krucho, ale chętnie pomogę na ile będę mogła. Nr konta już znalazłam na fejsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.11.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Jesteśmy u rodziców. Dziękuję za tak duże zainteresowanie. Napiszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 01.11.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Małgos ,proszę o nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts