Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Straszne.

Wiem, że NElcia mieszka niedaleko. Niestety nigdy się nie kontaktowałyśmy i nie wiem dokłądnie gdzie. Mam samochód, i postaram się wygospodarować czas. Macie jakieś pomysły ? Nie znam jej osobiście ani jej męża (chyba, bo P.-na jest mała). Niech mi ktoś da znać gdzie mieszka to postaram się rozesłać wici aby się czegoś dowiedzieć. Może podjechać do Niej. Mogę pomóc sprzątać i, można u mnie magazynować np. paczki td.

Edytowane przez mirela99
  • Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przykro mi, że odwiedzam Neli pierwszy raz w tak tragicznych okolicznościach, brak mi słów po prostu . ja też nie urzęduje na fb i też poproszę numer konta.

Jeśli będzie wiadomo w jaki inny sposób będzie można wspomóc Koleżankę i Jej Rodzinę, dajcie znać.

Neli trzymaj się:hug:

Neli :hug: będzie dobrze, musi być!

Ja na fb nie urzęduję, więc proszę o numer konta dziewuszki.

Jakby co... to już nr. dostałam, od Ane3ki1, dzięki.

ane3ko podrzuc mi na priva numer do Nelli tu przez forum ciezko sie bedzie dogadac a teraz weekend moznaby pojechac i cos pomoc