markoto 02.11.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 ida wyanna poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.11.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 To strasznie przygnębiające - nawet nie sposób sobie wyobrazić co czuje Nelli. Pamiętam, że jest bardzo ciepłą, życzliwą i przyjazną osobą - ale też sprawia wrażenie bardzo kruchej i wrażliwej.... psychika bardzo ucierpi Współczuję z całego serca. Straszne. Może podjechać do Niej. Mogę pomóc sprzątać i, można u mnie magazynować np. paczki td. Ja podobnie - z tego co pamiętam - mieszkam stosunkowo niedaleko . Czekam na sygnał jeśli mogę jakoś pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.11.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Neluś . Słów mi brakło.. Dziewczyny, podajcie konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.11.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ja też poproszę o numer konta . Neli:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 02.11.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nelli bardzo mi przykro Z kasą w tym momencie u mnie marnie, ale jeśli będziecie organizować jakąś aukcję to dajcie znać, na pewno zrobię jakieś obrazki do zlicytowania, Nelli szczęście że Wam sie nic nie stało. Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bąbelkowo 02.11.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Straszna tragedia, bardzo mi przykro Nelli Sza. Nigdy tutaj mnie nie było w sumie jestem nowa,ale nie wyobrażam sobie co Nelli teraz czuje, to jest straszne.Całe serce włożyła w ten przepiękny dom. Podziwiam Was forumowiczów jak wspieracie i jesteście w gotowości nieść pomoc. Również poproszę o numer konta do przelewu. Trzeba sobie pomagać.Pozdrawiam Nelli, Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 bąbelkowo poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.11.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Neli, ciezko mi bylo w to uwierzyc. Dowiedziałam sie od Malki. Tak mi strasznie przykro, ze to sie stało, Boze, czemu to takie niesprawiedliwe!!!Ja sie przylaczam cala sobą do pomocy i mam taki zamiar by wszystkich swoich komentatorów rowniez tu sciagnac. Z kasa jest krucho, bo obecnie tylko ja pracuje, ale pewnie kazda stowa sie liczy, wiec prosze o numer konta. DPS slusznie napisała, trzeba z glowa jej pomoc. Moze jest ktos na FM, kto sie trudni odzyskiwaniem odszkodowan, zna sie na prawie ubezpieczeniowym i moglby pomoc. Ja jestem gotowa do pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 MusiSieUdac podesłałam konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.11.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nelciu strasznie nam przykro :hug: Trzymajcie się ciepło, wszystko sie ułoży, bo macie siebie !!! Proszę o nr. konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 02.11.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ja również poproszę o nr konta. Jest nas tu wielu i gdy każdy dorzuci swoją "cegiełkę" to powstanie z tego nowy, piękny dom. Nelli trzymaj się - razem damy radę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Przyłączam się do wyrazów współczucia i oczywiście do akcji niesienia pomocy. Poproszę na razie o numer konta (ale nie wpłacę niczego od razu, bo i u nas chwilowo mizeria - myślę jednak, że kasa będzie potrzebna długo, więc zdążę). Będę śledziła wątek uważnie, czekając na konkretne informacje, co i kiedy będzie potrzebne. Myślę, że żeby konkrety nie utonęły w powodzi emocji, kiedy przyjdzie co do czego, warto będzie założyć osobny wątek z listą potrzeb - ten do "odhaczania się". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 02.11.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Tak mi przykro I ja poproszę o nr konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Na pewno powstanie kiedy tylko dostaniemy jakas wiadomośc od Nelli co jest im potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nelciu - ...... słów brak Małgoś - proszę o numer konta jeśli mogę pomóc w inny sposób (poza finansowym) dajcie znać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.11.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 MusiSieUdac podesłałam konto Tyle co teraz moglam, poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.11.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 (edytowane) Jest kilka pomysłów ze strony Forumowiczów - DPSiu (dziękuję za telefon) i Redakcji. Dopóki jednak nie znamy szczegółów trudno w tej chwili podjąć jakieś konkretne działania. Edytowane 2 Listopada 2012 przez EDZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 02.11.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Strasznie mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts