Nefer 03.11.2012 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Mamy wsparcie od strony ubezpieczyciela. W przyszłym tygodniu namierzymy wojska w okolicy i się przyjrzymy czy nikt niczego nie zawalił od strony rzeczoznawców, OC i polisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2012 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2012 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Nelli, to strasznie nieszczęście ale powiem Ci że wszystko można odbudować, dom też, najważniejsze że wszyscy jesteście zdrowi, cali i razem. Reszta to tylko dobra materialne, rodzina i zdrowie najważniejsze. Piotrek42 rzucił hasło w wątku " Ranking kotłów na eko groszek" chłopaki pewnie też się sprężą i pomogą koleżance w nieszczęściu. Faceci rzadko zaglądają tam gdzie dziewczyny zbierają się na ploteczki ale jesteśmy tutaj razem, dbajmy o siebie i szanujmy się. Piotrek podesłał mi numer konta za co dziękuję. Nie wiem czym ogrzewacie domek i na tym etapie nie wiadomo co będzie dalej ale jakby coś to jakąś paletę eko groszku mogę podesłać, dajcie znać na priva jak coś. Pozdrawiam serdecznie, trzymajcie się, po burzy wychodzi słońce, jeszcze będzie dobrze. Karoka, Ty wiesz, że ja Cię uwielbiam ? Nie tylko za Twą fachowość - Specu od kotłów , ale i za Twoje wielkie, cudne serducho Dzięki Ci wielkie i ściskam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 03.11.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Skoro faktycznie tyle osób domaga się aukcji,to może kto chce niech zakłada dla swojej rzeczy osobny wątek licytacyjny w tym dziale,ale żeby uzyskane pieniądze płynęły prosto bez czekania na to nasze szybkie konto u Małgoś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 03.11.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 jestem w szoku...małgoś podeslij na priva numer konta i jakbyś mogła ten link do artykułupodeślę pieniażki po wypłacie Nelii trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 03.11.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Proszę o nr konta i dane do przelewu. Do wieczora jestem pod kompem i mogę przekazywać dalej informacje.Pozdrowienia dla Nelli, trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 03.11.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Niewyobrażalna strata i krzywda dla całej rodziny.Tak piękny dom , sam smak , niesamowicie ciepły i gustowny.Tyle włożonego serca i taka strata.Życzę wielkiej siły i samozaparcia dla Rodziny Nelli i dla niej Samej.Bardzo Bardzo wspólczuję. Proszę o nr konta i dane do przelewu na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 03.11.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dzięki Małgoś - dostałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 03.11.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Carver,Edyta,Joasiah-wysyłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 03.11.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) Dzięki Mam wachtę do wieczora, jakby ktoś potrzebował danych na priv. Edytowane 3 Listopada 2012 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 03.11.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 okropnie smutne, to co się stało, wielkie nieszczęście, ale... jeszcze będzie przepięknie!!! Dużo, dużo siły i wytrwałości Wam trzeba, ale dacie radę, bo: W KUPIE SIŁA poproszę numer konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 03.11.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 millid poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 03.11.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 już mam, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 03.11.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) Już dostałam - przelew wypełniony w poniedziałek wyślę kaskę.Dzięki marynata i SZACUN za wrażliwe serce!Niech każdy z nas zrobi co tylko może to będzie bardzo wiele znaczyło dla Nelli.Nie zostawimy jej samej... Edytowane 3 Listopada 2012 przez Edyta Ż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.11.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Już nieco ochłonęłam po przeczytaniu tej porażającej wiadomości Bardzo budująca jest gremialna pomoc forum poproszę o numer konta Małgoś, byłam pewna, że je mam ale coś mi chyba zaginęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.11.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Dziewczyny kochane-ja mam spakowana paczke,ale nie moge nigdzie znalezc adresu-POMOZCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 03.11.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Gosiek poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 03.11.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Witam,Współczuję tragedii. Najważniejsze, że nikomu nic się nie stało. Poproszę o numer konta, chciałabym pomóc.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 03.11.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Drimeth poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 03.11.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Piękne jest to, co dzieje się na forum! Wysłaliśmy zdjęcia domu do specjalistów od budownictwa szkieletowego, z pytaniem o ocenę skali zniszczeń i możliwości odbudowy. Jeśli będzie takie życzenie Nelli Sza, także na miejscu ocenią stan domu. Siłą Forumowiczów i MURATORA na pewno wiele zdziałamy na etapie odbudowy. Spływają takie deklaracje też do Redakcji - między innymi od reklamodawców. To wielki pozytyw - możemy ze spokojem, rozważnie wypracować realną pomoc dla Nelli i jej rodziny w tym wielkim nieszczęściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts