Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani - ustaliłam z Arniką, że w dniu dzisiejszym TYLKO JA i dziewczyny: Edzia, TAR, lidszu, Arnika, Malka, Małgoś2 podajemy konto.

Rozumicie - chodzi o to, żeby konto było podawane z jednego źródła, żeby to było na pewno właściwe konto bez pomyłek itd.

Dziewczyny są umęczone strategicznymi nocnymi naradami, załatwianiem i ustalaniem różnych rzeczy, jazdą powrotną po sprzątaniu, więc póki co ja dzisiaj będę dyżurowała na wątku. Prosimy wszystkich o weryfikację podawanego wcześniej konta, konto prowadzone przez Małgoś2 zaczyna się cyframi 88 11, kończy 9195.

DPS - dziękuję:) -wczoraj wcięło mi posta w tej sprawie.

Chciałam uczulić forumowiczów - zwłaszcza tych nowych, żeby sprawdzali od kogo otrzymali informację o numerze konta.

OK, to ja wracam za jakąś godzinkę.

A ja też jeszcze jakąś godzinkę pobędę

ja tez chwilowo jestem, zmodyfikowalam liste ofert, nie wiem tylko czy usunac te wczorajsze oferty do ktorych adresy juz poszly? na razie sa odhaczone innym kolorkiem :)