BasiaDominik 04.11.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 dzięki, mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burundi 04.11.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Bardzo współczuję Nelli. Pewnie liczy się każda złotówka, więc poproszę o nr konta, bym mogła wspomóc choć w symbolicznym stopniu w stosunku do wymiaru tego nieszczęścia. Budująca jest Wasza akcja - fajnie, że to forum tak się spisało w takich okolicznościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Burundi, poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaK 04.11.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Poproszę o numer konta Nelli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.11.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dziewczyny szacun za pomoc na miejscu, genialną organizację, czuwanie na posterunku i cierpliwe udostępnianie nr konta. Jesteście wielkie! Gęba mi się śmieje jak widzę ile tu świetnych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 MajaK - poszło. DropInn - ja tylko priwy wysyłam, to ta reszta naprawdę pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaK 04.11.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Wlasnie, ta reszta, ktora wysyla kase i inne rzeczy. Dostaje od Was bardzo duzo fajnych wiadomosci, za wszystkie bardzo dziekuje i nie zawsze mam czas odpisywac rownie cieplo jak Wy do mnie piszecie, ale tak naprawde to ja Wam jestem wdzieczna, ze reagujecie na kazdy apel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Wlasnie, ta reszta, ktora wysyla kase i inne rzeczy. Dostaje od Was bardzo duzo fajnych wiadomosci, za wszystkie bardzo dziekuje i nie zawsze mam czas odpisywac rownie cieplo jak Wy do mnie piszecie, ale tak naprawde to ja Wam jestem wdzieczna, ze reagujecie na kazdy apel! malgos lepiej bym tego nie ujela i podpisuje sie pod tym, przepraszam jesli na kazda wiad na privie nie odpowiedzialam listem dziekczynnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Szukamy komputerowego magika, ktory pomoze w odzyskaniu danych z laptopa Nelli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 04.11.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nie potrafię tak pisać jak Wy więc po prostu poproszę o nr konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinasylwek 04.11.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Witam,Jesteście niesamowici!Ja też poproszę o numer konta, chcę choć trochę pomóc.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.11.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Wszystkim dziewczynom, które się tak bardzo zaangażowały w pomoc Oli ze swojej strony bardzo dziękuję, jestem pod wielkim wrazniem waszych poczynań Dobre duszyczki tego Forum Małgoś dałam dyspozycje przelewu, więc mam nadzieję, że jutro będzie na Twoim koncie I apeluję, aby przelewać pieniądze na konto Małgoś, bo z pieniedzy z fundacji Nelli bedzie sie musiała rozliczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 aisa, ewelina i sylwek juz wysylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ewelina, aisa, poszlo. Dlatego ustalilysmy, ze pozwalamy kupic Omnibusowi szafy, bo na to jest latwa faktura, ale jest sporo takich wydatkow, ktore pojda z reki do reki (jak stolarz np...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ewelina, aisa, poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.11.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nelli.. no nie potrafię wyrazić jak mi strasznie smutno! ... zresztą domyślam sie jak się czujesz, bo przecież 2,5 roku temu sama przeżywałam popowodziową traumę... Ale moja sytuacja była o niebo "lepsza" -dom ocalał, zresztą nie mielismy wtedy dziecka, wiec z tego powodu tez bylo łatwiej... No i nieoceniona pomoc Forumowiczów, za którą ponownie DZIĘKUJĘ... Nelli -przytulam Cię do serducha najmocniej jak potrafię!!!!!Malgos prosze o numer konta na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dublujemy się, ale mam nadzieję, że zostanie nam wybaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kachna, poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.11.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kachna, poszło. Mam -dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts