Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TO BYŁO: Nelli Sza spłonął dom..

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wlasnie, ta reszta, ktora wysyla kase i inne rzeczy. ;) Dostaje od Was bardzo duzo fajnych wiadomosci, za wszystkie bardzo dziekuje i nie zawsze mam czas odpisywac rownie cieplo jak Wy do mnie piszecie, ale tak naprawde to ja Wam jestem wdzieczna, ze reagujecie na kazdy apel! :)

Wlasnie, ta reszta, ktora wysyla kase i inne rzeczy. ;) Dostaje od Was bardzo duzo fajnych wiadomosci, za wszystkie bardzo dziekuje i nie zawsze mam czas odpisywac rownie cieplo jak Wy do mnie piszecie, ale tak naprawde to ja Wam jestem wdzieczna, ze reagujecie na kazdy apel! :)

malgos lepiej bym tego nie ujela i podpisuje sie pod tym, przepraszam jesli na kazda wiad na privie nie odpowiedzialam listem dziekczynnym :)

Wszystkim dziewczynom, które się tak bardzo zaangażowały w pomoc Oli ze swojej strony bardzo dziękuję, jestem pod wielkim wrazniem waszych poczynań :) Dobre duszyczki tego Forum :)

Małgoś dałam dyspozycje przelewu, więc mam nadzieję, że jutro będzie na Twoim koncie :)

I apeluję, aby przelewać pieniądze na konto Małgoś, bo z pieniedzy z fundacji Nelli bedzie sie musiała rozliczać :)

Nelli.. no nie potrafię wyrazić jak mi strasznie smutno! ... zresztą domyślam sie jak się czujesz, bo przecież 2,5 roku temu sama przeżywałam popowodziową traumę... Ale moja sytuacja była o niebo "lepsza" -dom ocalał, zresztą nie mielismy wtedy dziecka, wiec z tego powodu tez bylo łatwiej... No i nieoceniona pomoc Forumowiczów, za którą ponownie DZIĘKUJĘ... Nelli -przytulam Cię do serducha najmocniej jak potrafię!!!!!

Malgos prosze o numer konta na PW.