emiranda 07.11.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Teraz sobie tak myśle, że można było na moje konto wpłacać, ja mam zupełnie inny adres na koncie niż mieszkam, cholerka mam nadzieję, ze tego nikt nie wykorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Z tego, co wiem do wielu osob poszedl moj ze starym adresem. W zasadzie adres jest zbedny ale podaje go, bo ludzie jakos automatycznie uwazaja, ze jest potrzebny. Tak czy owak - czekam na te 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margeritka 07.11.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Też poproszę o numer konta.Patrząc na to co się tutaj dzieje, wiem już, że Nelly i Jej Rodzina odbudują swój domek szybciej, niż się wydaje. Piękna akcja pomocy ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.11.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Oczywiście adres jest zbędny, więc może lepiej go nie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Eeeee, moze ktos przy okazji wpadnie kiedys na kafffffke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2012 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Margeritka, poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margeritka 07.11.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Już mam, dziękuję, zaraz robię przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Pamietajcie o wszystkich aukcjach szocika, dorbie i rrmi. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209080-Aukcje-na-allegro-z-dochodem-przeznaczonym-dla-Nelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Też poproszę o numer konta. Patrząc na to co się tutaj dzieje, wiem już, że Nelly i Jej Rodzina odbudują swój domek szybciej, niż się wydaje. Piękna akcja pomocy ! Pozdrawiam Forumowicze, jestem pod ogromnym wrażeniem akcji, postawa Organizatorów jest niezwykle budująca. Myślę, że każdy przebywając z takimi osobami na FM jest dumny z obecności na tym forum Optymizm płynący z tego wątku w obliczu tragedii jest niezwykły, mam nadzieję, że udzieli się także Nelli i Jej Rodzinie i pozwoli Im szybko stanąć na nogi Poproszę o numer konta Kochani, Wspaniali Forumowicze! Serce rośnie jak się Was czyta... jak z każdego słowa płynie gorące wielkie serce:yes:! Czekamy na kolejną ekspertyzę rzeczoznawcy, która potwierdzi opinię Inspektora Nadzoru Budowlanego, że dom nadaje się do rozbiórki... co prawda stoją dwie ściany, ale trzeba by je rozebrać do szkieletu, zerwać elewację, wszystkie instalacje, co wyjdzie dużo drożej niż postawienie od nowa... więc szykujmy się na budowę... od podstaw... Wierzę, że ubezpieczyciel, czyli Warta stanie na wysokości zadania, bo ja mam z tą firmą przez kilka lat współpracy same dobre doświadczenia:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.11.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Stan konta-super,ale czekamy do 30":)))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.11.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Cudowny wynik. No to jutro pewnie będzie 30 tyś. :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkoff 07.11.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Serce rośnie, łzy wzruszenia i dumy same cisną mi się do oczu, kiedy obserwuję tą magię. Bardzo chciałabym mieć w tym swój malutki udział- dlatego proszę o numer konta. (Wiem, że świeża rejestracja i zero postów wygląda podejrzanie, ale nigdy się nie udzielałam- budowa i własny dom są na etapie odległych marzeń, dlatego ograniczałam się do cichego podglądania dzienników budowy ). Pozdrawiam Was wszystkich gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.11.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 W takich chwilach jestem dumna,że jestem częścią tej społeczności. Forum muratora to potęga, Ja nie mogę niestety zaoferować usług ani materiałów budowlanych, ale podzielę się tym co mam.Nie za wiele tego, ale myślę, że każdy grosz się przyda. Szczerze i z całego serca współczuję Nelciom. I tak sobie myślę,że już świadomość obecności i wsparcia tylu wspaniałych osób jest budująca. poproszę o nr konta. Dziewczyny i chłopaki jesteście cudowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Serce rośnie, łzy wzruszenia i dumy same cisną mi się do oczu, kiedy obserwuję tą magię. Bardzo chciałabym mieć w tym swój malutki udział- dlatego proszę o numer konta. (Wiem, że świeża rejestracja i zero postów wygląda podejrzanie, ale nigdy się nie udzielałam- budowa i własny dom są na etapie odległych marzeń, dlatego ograniczałam się do cichego podglądania dzienników budowy ). Pozdrawiam Was wszystkich gorąco Poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 W takich chwilach jestem dumna,że jestem częścią tej społeczności. Forum muratora to potęga, Ja nie mogę niestety zaoferować usług ani materiałów budowlanych, ale podzielę się tym co mam.Nie za wiele tego, ale myślę, że każdy grosz się przyda. Szczerze i z całego serca współczuję Nelciom. I tak sobie myślę,że już świadomość obecności i wsparcia tylu wspaniałych osób jest budująca. poproszę o nr konta. Dziewczyny i chłopaki jesteście cudowni. Poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 07.11.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Lacznie 24 518, 79 PLN. :wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.11.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Forum muratora to potęga To jest sekta. Jak już się do tej społeczności trafi to już się nie wyjdzie. Nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2012 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 To jest sekta. Jak już się do tej społeczności trafi to już się nie wyjdzie. Nigdy. Szkoda tylko wielka, ze krakusy nie spotykaja sie w realu prawie wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.11.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Szkoda tylko wielka, ze krakusy nie spotykaja sie w realu prawie wcale. No to trzeba to zmienić. Mnie to się wydawało, że nas niezbyt wiele jest tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebata 07.11.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 To jest sekta. Jak już się do tej społeczności trafi to już się nie wyjdzie. Nigdy. To prawda , a takie sytuacje pomagają sie ujawnić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts