E co. 02.11.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 02.11.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Przelew poszedł, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.11.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ja też bardzo proszę o numer konta. Nie mogę uwierzyć w to, co przydarzyło się Nelli...Przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ja też bardzo proszę o numer konta.... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 02.11.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 (edytowane) Nelli Sza to moja "sąsiadka zza miedzy"... Serce boli... [moderowano - wyjaśnienie poszło na PW] Edytowane 2 Listopada 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.11.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Wg mnie można podać link do zdjęć, TYLKO jeśli Nelli i jej mąż się zgodzili.Jeśli nie masz tej pewności, lepiej usuń link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 02.11.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Poproszę o numer konta , nie umiem na FB znaleźć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Poproszę o numer konta , nie umiem na FB znaleźć ! wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Poszlo. Sluchajcie, rzeczoznawca ma byc w poniedzialek. Na razie sa wskazane 2 mozliwe przyczyny pozaru - jeden samozaplon TV, drugi - zwarcie instalacji. Jutro rano rasia bedzie u Nelli i bedziemy wiedziec znacznie wiecej, rowniez w kwestii potrzeb. Moje nazwisko z "ź" ale chyba jak jest dobry numer to i bez nazwiska dojdzie. W temacie pomocy rzeczowej - jest osobny watek. W temacie zdjec - ja bym juz taka ostrozna znowu nie byla, bo ostatecznie z tego domu to juz raczej nikt niczego nie ukradnie. W temacie lozek - sprawa nieaktualna, beda kupione. Ide ogarniac rzeczywistosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.11.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Małgoś, nie chodzi o złodziei, ale uszanowanie uczuć Nellci - dobrym duszom nie jest potrzebna dokumentacja prasowa, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.11.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Małgoś, nie chodzi o złodziei, ale uszanowanie uczuć Nellci - dobrym duszom nie jest potrzebna dokumentacja prasowa, prawda Chyba w mediach publicznych to było. Ja bym chciała zobaczyć jak to wygląda. I nie dla niezdrowej sensacji, ale tak zwyczajnie, aby mieć pojęcie o skali pożaru. A nawet nie wiem, gdzie Nelli mieszka. Część forumowiczów tajemniczo gada, że widziało, to nie fair moim zdaniem. Wiadomo, że wszyscy współczujemy. Może ktoś link na priv podrzuci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 02.11.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 malgos2 i jamles dzięki wielkie za nr konta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 02.11.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ja też nie wiem gdzie Nelli mieszka,może gdzieś blisko mnie bo ona też ze Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Juz Wam wysylam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.11.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dzięki. Może jednak da się na tym stelażu odtworzyć ściany? Część dachu trzeba wymienić. Ja tam jestem dobrej myśli, że się da. Nie z takich ruin robi się domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 małgoś, to ja też poproszę o ten link na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Juz wysylam... Amalfi - tu nie ma co gdybac, trzeba poczekac do poniedzialku na rzeczoznawce. Poza tym wiadomo, ze my im domu nie odbudujemy, ze zanim dostana odszkodowanie to moga minac cale miesiace, ze idzie zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.11.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Przelew puszczony Jutro dojdzie. Kolejne przelewy też będą, postarmy się pomóc jak się da, niestety do Nelci mamy daleko ale sposobów na pomaganie pzrecież jest sporo Nelus tzrymajcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 02.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Podeślijcie mi numer konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.11.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Juz wysylam... Amalfi - tu nie ma co gdybac, trzeba poczekac do poniedzialku na rzeczoznawce. Poza tym wiadomo, ze my im domu nie odbudujemy, ze zanim dostana odszkodowanie to moga minac cale miesiace, ze idzie zima... Wiem, Małgoś. Trochę optymizmu chciałam podesłać. Ale powiem, że mam nadzieję, że spełni się co napisałam. Przelew również wysłałam, bo zdaję sobie sprawę z ogromu nieszczęścia. Do tego pamiętam, jak Nelli chciała dom sprzedawać, bo byli w ciężkiej sytuacji. A teraz znowu to nieszczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts