Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TO BYŁO: Nelli Sza spłonął dom..

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poszlo.

Sluchajcie, rzeczoznawca ma byc w poniedzialek. Na razie sa wskazane 2 mozliwe przyczyny pozaru - jeden samozaplon TV, drugi - zwarcie instalacji. Jutro rano rasia bedzie u Nelli i bedziemy wiedziec znacznie wiecej, rowniez w kwestii potrzeb. Moje nazwisko z "ź" ale chyba jak jest dobry numer to i bez nazwiska dojdzie. ;) W temacie pomocy rzeczowej - jest osobny watek. W temacie zdjec - ja bym juz taka ostrozna znowu nie byla, bo ostatecznie z tego domu to juz raczej nikt niczego nie ukradnie. :( W temacie lozek - sprawa nieaktualna, beda kupione. Ide ogarniac rzeczywistosc. :)

Małgoś, nie chodzi o złodziei, ale uszanowanie uczuć Nellci - dobrym duszom nie jest potrzebna dokumentacja prasowa, prawda :hug:

Chyba w mediach publicznych to było.

Ja bym chciała zobaczyć jak to wygląda. I nie dla niezdrowej sensacji, ale tak zwyczajnie, aby mieć pojęcie o skali pożaru. A nawet nie wiem, gdzie Nelli mieszka. Część forumowiczów tajemniczo gada, że widziało, to nie fair moim zdaniem. Wiadomo, że wszyscy współczujemy. Może ktoś link na priv podrzuci?

Juz wysylam...

Amalfi - tu nie ma co gdybac, trzeba poczekac do poniedzialku na rzeczoznawce. Poza tym wiadomo, ze my im domu nie odbudujemy, ze zanim dostana odszkodowanie to moga minac cale miesiace, ze idzie zima...

Wiem, Małgoś. Trochę optymizmu chciałam podesłać. Ale powiem, że mam nadzieję, że spełni się co napisałam. Przelew również wysłałam, bo zdaję sobie sprawę z ogromu nieszczęścia. Do tego pamiętam, jak Nelli chciała dom sprzedawać, bo byli w ciężkiej sytuacji. A teraz znowu to nieszczęście. :(