jamles 02.11.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Podeślijcie mi numer konta już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 02.11.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ja też nie wiem gdzie Nelli mieszka,może gdzieś blisko mnie bo ona też ze Śląska Blisko,blisko biedulka jedna pieniążki prześle po niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Jamles jestes szybszy niz wiatr. Wiem amalfi, wieeeem. Jest duzo szczescia w tym nieszczesciu i Nelli to wie, ale tez my wszyscy najlepiej wiemy, ile serca wkladamy w te wszystkie mebelki, firaneczki, pierdolki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Jamles jestes szybszy niz wiatr. teraz zwalniam , mecz w Krk oglądam, przerwa się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 teraz zwalniam , mecz w Krk oglądam, przerwa się kończy Znaczy ze jestes w KRK, czy mecz jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Znaczy ze jestes w KRK, czy mecz jest? mecz jest, Wisełka przegrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.11.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Zaglądam po dłuższej nieobecności na FM a tu taka wiadomość Dobrze, ze są TU tacy wspaniali ludzie. Poproszę o numer konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 ..... Poproszę o numer konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dobra, tylko z nowym adresem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 02.11.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Jak dobrze zrozumiałem, to oględziny techniczne mają być w poniedziałek. Ważne. Ocenie powinno podlegać nie tylko to co widać, bo strawił ogień, ale są szkody wtórne, w zasadzie niewidoczne, powstałe w wyniku zalania wodą.Te ściany mają ocieplenie, które w takiej sytuacji straciło swoje właściwości izolacyjne.Tak na oko to powinno się wymienić ocieplenie w co najmniej obu ścianach nadpalonych (w całości).Następna sprawa to ocieplenie posadzki – taka sama sytuacja.„Podajcie” to dalej do zainteresowanych – bo kwota z ubezpieczenia powinna te straty też objąć, czyli muszą być ujęte w „ekspertyzie”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 02.11.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nelli, to strasznie nieszczęście ale powiem Ci że wszystko można odbudować, dom też, najważniejsze że wszyscy jesteście zdrowi, cali i razem. Reszta to tylko dobra materialne, rodzina i zdrowie najważniejsze. Piotrek42 rzucił hasło w wątku " Ranking kotłów na eko groszek" chłopaki pewnie też się sprężą i pomogą koleżance w nieszczęściu. Faceci rzadko zaglądają tam gdzie dziewczyny zbierają się na ploteczki ale jesteśmy tutaj razem, dbajmy o siebie i szanujmy się. Piotrek podesłał mi numer konta za co dziękuję. Nie wiem czym ogrzewacie domek i na tym etapie nie wiadomo co będzie dalej ale jakby coś to jakąś paletę eko groszku mogę podesłać, dajcie znać na priva jak coś. Pozdrawiam serdecznie, trzymajcie się, po burzy wychodzi słońce, jeszcze będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 02.11.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Przelew puszczony Jutro dojdzie.Wydaje mi się że wszystkie przelewy puszczone po godzinie 17 od dzisiaj do poniedziałku rano,zostaną dopiero zaksięgowane na koncie Małgoś w pon i to popołudniu.Chyba że ktoś ma konto w tym samym banku to powinno być od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 02.11.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Jak to dobrze że w Polsce zyją jeszcze tacy ludzie,którzy chcą bezinteresownie pomagać, Az miło takie posty się czyta,Nie znam Nell ale co moge to pomoge, Proszę zauważyć że Nell będą potrzebne również materiały, typu drewno,plandeki, pustaki, opal na zimę, moze jakies zródło ciepła? (zeby to do końca nie zniszczało) jakieś okna.cement, pewnie grzejniki i cała reszta i tu może prośba do osób które tak chętnie reklamują SWOJE towary i usługi na forum, Może również pomożecie?? nie potrzeba tylko pomocy ale także fachowych porad,wykonawstawa czy materialów budowlanych.Z tego co widziałem z pomocą zadeklarowała sie TYLKO firma Kominki Piotr Batura Chwała jej za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 02.11.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Piotrek,myślę że się zadeklarują,wątek wisi dopiero od wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duss 02.11.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Na jaki adres mozna wyslac np paczke z "potrzebnymi" rzeczami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 02.11.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ludzie,czytajcie wątek bo robi się chaos.Jest drugi wątek w dziale,w którym możesz zgłosić ewentualnie coś do oddania,a koordynatorki będą reagować na bieżące potrzeby Nelków. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208993-Pomoc-materialna-dla-Nelki-i-jej-Rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Sa rozne punkty zborne + oczywiscie mozna cos wyslac poczta / kurierem, ale blagam o rozsadek. Wszystko w watku, ktory podala marynata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.11.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Baaardzo wspolczuje...Nie jestem sobie nawet w stanie wyobrazic takiej tragedii.Wiem ile kazdy z nas wklada serca zaangazowania i milosci w budowanie swojego ukochanego miejsca na ziemi a tu taka niesprawiedliwosc.Pare lat temu kiedy jeszcze mieszkalam w innym miejscu przy moim bloku byly szeregowce i w jednym z nich doszlo wlasnie do pozaru splonal doszczetnie a wraz z nim 4 miesieczna dziewczynka.Okropna tragenia.Szczesciem w nieszczesciu jest chyba to ze wszyscy zyjecie ze wam nic sie nie stalo.Jest tyle ludzi chcacch niesc pomoc(ja rowniez sie przylaczam)ze mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki za lepsze jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Lina_ 02.11.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Czekam na oferty przewoźników. Polecam sprawdzić tu, przegląd wszystkich ofert http://www.kurierem.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.11.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nie czytałam dziennika, ale trzeba sobie nawzajem pomagać. Poproszę o numer konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts