malgos2 02.11.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 (edytowane) No prosze Panstwa, nawet sie nie spodziewalam, ze moj bank taki pracowity w dlugi weekend, po poludniu pojawily sie przelewy. Mam do tej pory od: kocimieta, rere79, yuka, amglad1, tutli-putli, Piotrek42, Basia1112, MusiSieUdac, amalfi, suspenser, ane3ka1, bogumil, DropInn, AniaS79, cronin. Na razie lacznie: 2140 PLN. OGROMNE DZIEKI!!! nita - poszlo. Edytowane 2 Listopada 2012 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 02.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 (edytowane) malgos, poproszę o numer konta i dane do przelewu: nazwisko, adres. Dzięki! Nelluś, trzymaj się, kochana! W kupie siła! malgos, dziękuję tutaj za info na priv, bo nie chcę Ci zapychać skrzynki. Edytowane 2 Listopada 2012 przez Margoth* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Voila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.11.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nie mogę uwierzyć w to co się stalo zajrzałam na forum po dłuższej przerwie a tutaj takie przykre wieści . Ściskam Was bardzo mocno U nas teraz wszystkie środki zaangarzowane w budowę i krucho z gotówką ale mimo wszystko poproszę o numer konta, wspomożemy czym możemy. Gdyby była organizowana jakaś przedświąteczna aukcja na rzecz Nelci to z wielką chęcią przekażę jakiś wnętrzarski gadżecik, może w ten sposób uda się uskładać większe fundusze na odbudowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 02.11.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Malgos, podeslij numer konta, prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 02.11.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ja też dopiero dzisiaj zobaczyłam dziennik-żałuję, że tak późno...U nas też trudno z pieniędzmi ale ile mogę to pomogę. Proszę o numer konta, bardzo współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.11.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Małgoś prośba o nr konta - u nas niestety ostatnio finansowa Grecja bez pomocy UE (w sensie dno), ale jak to mówią ziarnko do ziarnka. Gdybym mogła prosić również link do artykułu o tym pożarze spróbuję jeszcze kogoś zainteresować tematem. Dziewczęta, a może jakąś aukcję uruchomimy? Pewnie sporo osób ma jakieś fanty, które mogłoby przekazać, a jak wiadomo aukcje na FM zwykle kończą się sukcesem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 02.11.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ja też dopiero dzisiaj zobaczyłam dziennik-żałuję, że tak późno...U nas też trudno z pieniędzmi ale ile mogę to pomogę. Proszę o numer konta, bardzo współczuję Szanowni użytkownicy forum !!! Jezeli ktos nie ma pieniedzy to przeciez nic się nie stanie, dobre słowo tez ma swoją cenę, moze pozniej ktoś przeprowadzi aukcję i może wystawićie cos na nią? mozna przeciez wystawic rękodzieło,( które sie samemu zrobiło) starą rzecz która dla was np nie ma wartosci a ktoś kocha takie rzeczy:) Pomagać mozna róznie - nie tylko materialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Nemi.. tu masz link rzeczy materialnych... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208993-Pomoc-materialna-dla-Nelki-i-jej-Rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Piotrek też aukcji nie wykluczamy...Dajmy sobie czas... To dzieje się dość szybko..Trzeba zbyt wiele rzeczy ogarnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Juz wysylam wszystkim. Sluchajcie, na razie to jest pierwsza pomoc, ale nie bedziemy o nich zapominac przeciez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 02.11.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 (edytowane) Kochani,nie tłumaczcie się tak w kółko że nie macie pieniędzy albo że dacie mało,bo w końcu zaraz to będzie wyglądało na jakiś nacisk społeczny na tą zbiórkę Kto ma niech da i ile może bez tłumaczenia.Przecież nie ma podawanych przy nickach kwot.Średnia na wszystkich wpłacających jak na razie uważam że jest bardzo dobra,oby tak dalej Co do aukcji,to owszem można pomyśleć,ale wydaje mi się że dla tych którzy przekazują pieniądze na cele dobroczynne,wszystko jedno jest czy coś dostaną w zamian czy nie.Zbiórka gotówkowa przyniesie szybkie i dobre efekty. Edytowane 2 Listopada 2012 przez marynata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dokladnie. Ja to nawet nie pamietam kto mi pisal, ze malo wplaci, nie analizuje tego, po prostu licze to do kupy, a jakby ktos chcial wyciag do wgladu, to nie ma sprawy. Wazne, ze tyle osob mysli o Nelce, dla niej to jest na pewno najwazniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.11.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Chetnie bym wystawiła coś na aukcji. Moge zrobić jakieś czapki, szaliki na szydelku, może jakies inne ubranka dla maluchów...Powiedzcie tylko - gdzie i jak (nigdy nie brałam w czymś takim udziału) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2012 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Na aukcje przyjdzie pora, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.11.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ja dopiero teraz się dowiedziałam:eek:!Nela! Tak strasznie mi przykro!Ale macie takie szczęście, że nic się Wam nie stało i macie siebie!Podeślijcie mi, proszę, numer konta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2012 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 03.11.2012 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Na aukcje przyjdzie pora, dzieki! Będzie aukcja jak dla Stefka i Damiana? Jeśli tak, to dajcie znać na priv, bo niezbyt często tu ostatnio zaglądamy, a chętnie byśmy znowu coś wystawili - tym razem żeby pomóc Nelce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.11.2012 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Poproszę o numer konta i dane do przelewu. Straszne, to co się stało.Trzymaj się Nelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2012 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts