szocik 03.11.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) A to jest jeszcze jeden? W sobote banki najwyrazniej nie pracuja... W sobote banki moga pracować, ale nie są realizowane przelewy. Najszybciej przelewy dojda w poniedziałek ok godziny 9:00 No chyba ze w ramach jednego banku - wtedy zazwyczaj przelewy realizowane sa od reki. Edytowane 3 Listopada 2012 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Kochani własnie rozmawiałam z Arniką która z Dziewczynami jest na miejscu u Nelli i prośba gorąca kto jest z Pszczyny i okolic i ma możliwość jak najszybciej podjechać to Dziewczyny proszą żeby się stawił jak najszybciej ze szmatami i dobrą chemią, pewne rzeczy da się ocalić ale trzeba je jak najszybciej wyszorować a z jedną szafką kupę czasu schodzi a na dworze robi się coraz gorzej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 03.11.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Nelli - 3mkaj się... Małgoś - daj namiary na konto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Kochani własnie rozmawiałam z Arniką która z Dziewczynami jest na miejscu u Nelli i prośba gorąca kto jest z Pszczyny i okolic i ma możliwość jak najszybciej podjechać to Dziewczyny proszą żeby się stawił jak najszybciej ze szmatami i dobrą chemią, pewne rzeczy da się ocalić ale trzeba je jak najszybciej wyszorować a z jedną szafką kupę czasu schodzi a na dworze robi się coraz gorzej:( wusia mam nadzieje ze jest jakas dokumentacja zdjeciowa ze szkod, zeby nie bylo ze przez nasza chcec pomocy rzeczoznawca cos zakwestionuje, uczul prosze na to dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 TAR-ciu z tego co wiem to Dziewczyny sprzęty wyniesione przez strażaków pucują a dokumentacja przypuszczam że zrobiona bo z tego co wiem Basia w kwestii ubezpieczenia się kontaktowała to powinno dobrze być, ja z Wiolą tak na szybko bo uwijają się tam jak mróweczki a pogoda się pogarsza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 TAR-ciu z tego co wiem to Dziewczyny sprzęty wyniesione przez strażaków pucują a dokumentacja przypuszczam że zrobiona bo z tego co wiem Basia w kwestii ubezpieczenia się kontaktowała to powinno dobrze być, ja z Wiolą tak na szybko bo uwijają się tam jak mróweczki a pogoda się pogarsza:( to dobrze, szkoda ze my tak daleko bo bylyby jeszcze 2 pary rak do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 TAR-cia ja mam bliżej i co z tego jak uziemiona w domu jestem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 TAR-cia ja mam bliżej i co z tego jak uziemiona w domu jestem:bash: na linku o pozarze umiescilam komentarz z prosba o pomoc do miejscowych, moze ktos przyjdzie i pomoze dziewczynom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 03.11.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Podeślijcie proszę nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 o widzisz TAR-cia jak Ty dobrze myślisz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 o widzisz TAR-cia jak Ty dobrze myślisz:hug: tylko szkoda ze jeszcze nie wisi ten moj koment:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 ale że jak nie wisi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 03.11.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Rocia, BasH poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.11.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 ja mam stosukowo niedaleko, ok 1h jazdy autem.... Ale przy 2 tygodniowym maluszku nie dam rady wyrwać się z domu przelew poszedł... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 ale że jak nie wisi?? no jeszcze sie nie dodal na stronie, przechodzi przez moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 ida2 ale może znasz kogoś kto by mógł albo zna kogoś kto by mógł TAR-cia znaczy się przeżuwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 03.11.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 tam jakiś chłopak w komentach podał adres mejlowy do siebie z deklaracja bezpośredniej pomocy,może do niego skrobnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 no to juz piszcie do niego, ja chwilowo musze sie wylaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Marynatko u Nelci?? jak tak to Ty skrobniesz czy ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 03.11.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 ja nie znam adresu Nelci,więc piszcie dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts