Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TO BYŁO: Nelli Sza spłonął dom..

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piszcie do mnie na priv jesli ktos bedzie chcial wyslac kase a jakims cudem nie zna jeszcze numeru konta... Co do rzeczy to chyba za wczesnie o tym mowic. Byloby dobrze, gdyby zglosila sie jakas osoba, ktora udzielilaby fachowej pomocy psychologicznej doroslym i dzieciom. Jesli ktos ma jakies kontakty dajcie znac. Takie rzeczy zaniedbuje sie zwykle myslac o przedmiotach, a jak znam Nelke (chociaz trzyma sie dzielnie!...) to tu beda najwieksze straty...

Ania,

dobrze, że jesteś z nimi w kontakcie.

Ja oczywiście deklaruję udział w składce finansowej, jak najbardziej.

U Nelki napisałam, że jeśli pożar był skutkiem usterki np. sprzętu elektrycznego, to producent/ importer ma obowiązek zlikwidować szkodę do jej pełnej wysokości - z tym, że to trzeba od razu zgłaszać i udowadniać, ale może ta informacja się przyda.

Straszna wiadomość.... Ja oczywiście również włączę się w pomoc dla Nelci.

Dziewczyny myslę podobnie - najwazniejsza jest w tej chwili pomoc psychologa, potem finansowa i jak już Rodzina Nelci trochę odetchnie to może wspólnie z nimi zrobić listę potrzebnych rzeczy...

Matko nie mogę w to uwierzyć , że taka cudną Duszyczkę jak nasza Nelcia spotkało takie nieszczęście....

To samo i mozesz byc moim asystentem? ;)

Sluchajcie jeszcze wyczulam, ze problemem jest to, ze nie bardzo maja sie gdzie podziac, to znaczy mieszkaja u mamy, ale tam tez mieszka siostra Nelli, wiec na chwile to jest OK, ale przeciez to potrwa zanim beda sie mieli gdzie wprowadzic... Jakies pomysly?

... To chyba jedyne miejsce, ktore przywraca wiare w czlowieka...

nie jedyne .... PODOBNO zawsze można zadzwonić do pewnego Dyrektora z Torunia .....

.... ale nic to nie da .... tzn. On nie da ....

Natomiast - My - Forumowicze - damy coś na pewno .... nie tylko pieniądze ...

W czym mogę pomóc?