ane3ka1 01.11.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Najważniejsze, że Nelci i rodzinie nic się nie stało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Piszcie do mnie na priv jesli ktos bedzie chcial wyslac kase a jakims cudem nie zna jeszcze numeru konta... Co do rzeczy to chyba za wczesnie o tym mowic. Byloby dobrze, gdyby zglosila sie jakas osoba, ktora udzielilaby fachowej pomocy psychologicznej doroslym i dzieciom. Jesli ktos ma jakies kontakty dajcie znac. Takie rzeczy zaniedbuje sie zwykle myslac o przedmiotach, a jak znam Nelke (chociaz trzyma sie dzielnie!...) to tu beda najwieksze straty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.11.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Właśnie doczytałam,to jakiś koszmar Neluś trzymaj się jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.11.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Chyba emiranda jest psychologiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Jest kilku na FM o ktorych wiem, ale chyba najlepiej zeby to byl ktos blisko. Malka na pewno bedzie miala jakis pomysl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.11.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Ania,dobrze, że jesteś z nimi w kontakcie. Ja oczywiście deklaruję udział w składce finansowej, jak najbardziej. U Nelki napisałam, że jeśli pożar był skutkiem usterki np. sprzętu elektrycznego, to producent/ importer ma obowiązek zlikwidować szkodę do jej pełnej wysokości - z tym, że to trzeba od razu zgłaszać i udowadniać, ale może ta informacja się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.11.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 OMG :o:o masakra, najważniejsze, że nikomu nic się nie stało... jestem w gotowości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.11.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Małgoś,zrób przypinkę na górze z danymi do wpłaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.11.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Straszna wiadomość.... Ja oczywiście również włączę się w pomoc dla Nelci.Dziewczyny myslę podobnie - najwazniejsza jest w tej chwili pomoc psychologa, potem finansowa i jak już Rodzina Nelci trochę odetchnie to może wspólnie z nimi zrobić listę potrzebnych rzeczy...Matko nie mogę w to uwierzyć , że taka cudną Duszyczkę jak nasza Nelcia spotkało takie nieszczęście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Sharlotka, ale to jest moje prywatne konto, nie chce podawac adresu i nazwiska. Na priva moge wysylac i mozecie podawac dalej, byle tylko w tytule byl zawsze nick - to ulatwia potem rozliczanie sie z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.11.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 To wyślij mi pw, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 OK. I prosze nie obrazajcie sie za "suche dane", jestem Wam bardzo wdzieczna, ze reagujecie. To chyba jedyne miejsce, ktore przywraca wiare w czlowieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.11.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Małgoś super, że Jesteś na posterunku:hug:Czyli jak, zbiórkka na konto rozpoczęta, tak? Przeslij mi proszę nr na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.11.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 ok dzięki Małgosiu, dostałam dane do wpłaty. Dajcie znać, jak coś konkretne ustalicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.11.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Małgoś to te same co na Baciki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 To samo i mozesz byc moim asystentem? Sluchajcie jeszcze wyczulam, ze problemem jest to, ze nie bardzo maja sie gdzie podziac, to znaczy mieszkaja u mamy, ale tam tez mieszka siostra Nelli, wiec na chwile to jest OK, ale przeciez to potrwa zanim beda sie mieli gdzie wprowadzic... Jakies pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.11.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Małgoś, wyślij mi też dane do przelewu na maila [email protected] - przepraszam, że tak, ale skrzynkę fm mam zapchaną i Twoja odpowiedź by do mnie nie dotarła :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 ... To chyba jedyne miejsce, ktore przywraca wiare w czlowieka... nie jedyne .... PODOBNO zawsze można zadzwonić do pewnego Dyrektora z Torunia ..... .... ale nic to nie da .... tzn. On nie da .... Natomiast - My - Forumowicze - damy coś na pewno .... nie tylko pieniądze ... W czym mogę pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Jusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.11.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Małgosiu,a jak sprawa z ubezpieczeniem?Czy ubezpieczyciel nie powinien im zapewnić hotelu na najbliższe dni chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts